Линк към Bet365

Bet365 Alternatív link - Mirror Site

Bet365 е световният лидер за спортни залози по мнението на повечето потребителски класации. Нашето мнение абсолютно потвърждава тези класации – английският букмейкър предлага най-добрата услуга за потребители и е задължителен сайт за всеки фен на спортните залагания.

Компанията е собственост на Bet365 Group Limited, която е четвъртата най-голяма частна компания в Обединеното кралство. Сайтът е създаден през 2000 г., а днес е най-посещаваният хазартен сайт във целия свят със своите над 23 милиона регистрирани сметки. В България също това е най-известният интернет сайт за хазартни игри.

Bet365 има издаден лиценз от българската хазартна комисия, така че можете да бъдете напълно спокойни за законността на игрите си в сайта. Този лиценз ще изтече чак през 2021 г. Вече всички услуги на сайта са лицензирани – след като спортните залози взеха лиценз през юни, финансовите залози се лицензираха през септември, а в първите дни на ноември лиценз получиха и покер и казино залите на английския сайт. Вече не е необходим алтернативен линк за достъп известен още като bet365 alternativ.

Регистрация и бонуси

Bet365 Bonus
След издаването на лиценза за спортни залози в началото на юни, Bet365 трябваше да изтрие съществуващите български регистрации, така че дори и преди това да сте залагали в сайта, сега ще ви се наложи пак да се регистрирате.

Добрият аспект на тази подробност е, че с новата регистрация ще можете за втори път да вземете бонуса за нови клиенти на букито, дори и да сте го взимали вече със стар акаунт.

Текущият депозитен бонус за български играчи е в размер 100% върху депозита до 100 лв. Условията за неговото изчистване са толкова добри, че смело може да се заяви, че това е най-добрата оферта, която можете да намерите в интернет пространството.

Повечето букмейкъри ви предлагат бонус за нови клиенти, който е под формата на безплатен залог, а от тези безплатни залози печелите единствено чистата печалба. При Bet365 не е така – там депозитният бонус се превежда по сметката си и с него можете да оперирате по същия начин, както с останалите си пари. Само че единственото изискване е бонус парите да бъдат изиграни общо 6 пъти, преди да могат да бъдат изтеглени, но това изискване е неизбежно и присъства във всички други букмейкъри.

Пазари

Погледът наляво в основната страница на букмейкъра ще ви въведе в един огромен свят на десетки хиляди възможности за залози. В лявата част на сайта се намират преките връзки към спортовете, на които може да се залага, а те са повече от 30.

Коефициенти

Определено няма да има от какво да се оплачете от коефициентите на този английски букмейкър. Той се хвали с една от най-малките средни комисионни в света на спортните залози. Реално погледнато, ако видите друг букмейкър с по-ниска средна комисионна, има твърде голяма вероятност да става въпрос за сайт с не толкова чисти намерения. Понякога ще намирате по-добри коефициенти на други места за отделни събития и това е нормално, но средностатистически Bet365 има най-високите коефициенти сред букмейкърите с лиценз за България.

Залози на живо

Още един критерий, по който няма букмейкър, който да може да победи Bet365. Букито предлага в секцията си за игра на живо повече от 90% от спортните срещи, на които може да се залага преди началото им. Нашият опит показва, че Bet365 има най-широкият обхват от коефициенти и пазари за събитията в лайв секцията им.

Bet365 на живо
Огромният избор не е единствената силна черта на лайв бетинга в този букмейкър. Там ще откриете подробна статистика в реално време за игрите, която ще ви помогне да вземате информирани решения без да си губите времето да ги гледате. Да не забравяме и функцията им за добавяне на игрите, към които имате интерес, във „Фаворити“. От там ще можете да следите едновременно най-интересните за вас събития.

Лайв стрийминг

Букмейкърът ви предлага да гледате по няколкостотин спортни срещи на ден абсолютно безплатно. Те са от спортове като Футбол, Тенис, Баскетбол, Волейбол, Хандбал, Хокей на лед, Конни надбягвания и много други.

Bet365 лайв стрийминг
Единственото условие, за да имате право да гледате, е в сметката ви да не се вижда 0,00 лв. (тоест, да имате някакви пари в акаунта си).

Банкиране

МетодТаксаВреме за
Депозит
Мин.
Деп.
Мин.
Теглене
КартаНямаНа часа10 лв.30 лв. До 5 раб. дни
MaestroНямаНа часа10 лв.30 лв. До 5 раб. дни
NetellerНямаНа часа10 лв.25 лв. До 4 часа
SkrillНямаНа часа10 лв.10 лв. До 1 ден
Epay.bgНямаНа часа30 лв.Не
PaySafeCardНямаНа часа10 лв.20 лв. До 1 ден
БанкаНяма3-10 дни100 лв.75 лв. До 10 раб. дни
ЧекНяма5-28 дни100 лв.Не

*Възможно е някаква минимална такса да бъде наложена от вашата банка.

Други функции

    Виртуални спортове
    Cash Out
    Чат на живо
    Мобилно приложение на адрес mobile.bet365.com

Нашето мнение

Bet365 е сайт, на който можете да имате доверие и от който можете да очаквате много. Най-добрият бонус и най-добрите коефициенти са два от факторите, заради които екипът ни горещо ви препоръчва именно този сайт да бъде вашият основен избор за футболни залози.