Вход линк към Bet365

Bet365 Alternative Link - Mirror Site

Bet365 е номер едно в повечето международни класации на сайтовете за спортни залози – както от тези, които се съставят чрез гласуване на играчите, така и в тези, за които се иска мнението на експертите. Мнението на prognozi365.com е същото – Bet365 е най-добрият сайт за поставяне на онлайн залози.

Компанията, която стои зад букмейкъра, е сред най-големите компании в цяла Великобритания. Тя е създадена през 2000 г. и днес представлява най-популярният интернет букмейкър в повечето държави по света, особено в европейските страни.

Букмейкърът е притежател на лиценз от Държавната комисия по хазарта от юни 2016 г. Това стана след повече от две години яростна битка между букмейкъра и регулатора, която в крайна сметка бе спечелена от английското буки с помощта на Върховния административен съд.

Лицензът е в сила за период от пет години, което означава, че до 2021 г. Bet365 имат гарантирано място на българския пазар. Все още обаче сайтът няма лиценз за своите казино и покер игри, така че това наше ревю е насочено единствено към услугата, която е достъпна към момента за български играчи – спортните залози.

Отваряне на акаунт и промоции

Bet365 депозит бонус
След като лицензът им бе даден през юни и преди сайтът отново да започне да работи с българи, Bet365 изтриха всички действащи сметки на играчи от България. Тоест, независимо дали досега сте имали акаунт или не, сега ще трябва да си направите (нова) регистрация, което е страхотна новина за вас.

Питате се кое му е страхотното на новите регистрации? Това, че всяка нова регистрация има право да използва депозитния бонус на компанията, без значение дали сте използвали такъв в миналото с предишния си акаунт.

Текущият депозитен бонус за български играчи е в размер 100% върху депозита до 100 лв. Условията за неговото изчистване са толкова добри, че смело може да се заяви, че това е най-добрата оферта, която можете да намерите в интернет пространството.

Повечето букмейкъри ви предлагат бонус за нови клиенти, който е под формата на безплатен залог, а от тези безплатни залози печелите единствено чистата печалба. При Bet365 не е така – там депозитният бонус се превежда по сметката си и с него можете да оперирате по същия начин, както с останалите си пари. Само че единственото изискване е бонус парите да бъдат изиграни общо 6 пъти, преди да могат да бъдат изтеглени, но това изискване е неизбежно и присъства във всички други букмейкъри.

Пазари

Погледът наляво в основната страница на букмейкъра ще ви въведе в един огромен свят на десетки хиляди възможности за залози. В лявата част на сайта се намират преките връзки към спортовете, на които може да се залага, а те са повече от 30.

Коефициенти

Определено няма да има от какво да се оплачете от коефициентите на този английски букмейкър. Той се хвали с една от най-малките средни комисионни в света на спортните залози. Реално погледнато, ако видите друг букмейкър с по-ниска средна комисионна, има твърде голяма вероятност да става въпрос за сайт с не толкова чисти намерения. Понякога ще намирате по-добри коефициенти на други места за отделни събития и това е нормално, но средностатистически Bet365 има най-високите коефициенти сред букмейкърите с лиценз за България.

Залози на живо

Още един критерий, по който няма букмейкър, който да може да победи Bet365. Букито предлага в секцията си за игра на живо повече от 90% от спортните срещи, на които може да се залага преди началото им. Нашият опит показва, че Bet365 има най-широкият обхват от коефициенти и пазари за събитията в лайв секцията им.

Огромният избор не е единствената силна черта на лайв бетинга в този букмейкър. Там ще откриете подробна статистика в реално време за игрите, която ще ви помогне да вземате информирани решения без да си губите времето да ги гледате. Да не забравяме и функцията им за добавяне на игрите, към които имате интерес, във „Фаворити“. От там ще можете да следите едновременно най-интересните за вас събития.

Лайв стрийминг

Букмейкърът ви предлага да гледате по няколкостотин спортни срещи на ден абсолютно безплатно. Те са от спортове като Футбол, Тенис, Баскетбол, Волейбол, Хандбал, Хокей на лед, Конни надбягвания и много други.

Единственото условие, за да имате право да гледате, е в сметката ви да не се вижда 0,00 лв. (тоест, да имате някакви пари в акаунта си).

Банкиране

МетодТаксаВреме за
Депозит
Мин.
Деп.
Мин.
Теглене
КартаНямаНа часа10 лв.30 лв. До 5 раб. дни
MaestroНямаНа часа10 лв.30 лв. До 5 раб. дни
NetellerНямаНа часа10 лв.25 лв. До 4 часа
SkrillНямаНа часа10 лв.10 лв. До 1 ден
Epay.bgНямаНа часа30 лв.Не
PaySafeCardНямаНа часа10 лв.20 лв. До 1 ден
БанкаНяма3-10 дни100 лв.75 лв. До 10 раб. дни
ЧекНяма5-28 дни100 лв.Не

*Възможно е някаква минимална такса да бъде наложена от вашата банка.

Други функции

    Виртуални спортове
    Cash Out
    Чат на живо
    Мобилно приложение на адрес mobile.bet365.com

Заключение

Bet365 е сайт, на който можете да имате доверие и от който можете да очаквате много. Най-добрият бонус и най-добрите коефициенти са два от факторите, заради които екипът ни горещо ви препоръчва именно този сайт да бъде вашият основен избор.