Вход линк към Bet365

Bet365 Alternative Link

Предоставяме ви лицензиран линк за нова регистрация в Bet365 и получаване на бонус до 100 лева за всички стари и нови български играчи.

Bet365 е сред водещите букмейкъри във Великобритания, но и в световен мащаб компанията се радва на огромна полулярност сред любителите на онлайн залозите. В България това е най- широко разпостраненият онлайн букмейкър за спортни залози. Огромното разнообразие от залози на живо, високите коефициенти и атрактивните бонуси и промоции, които букмейкъра предлага привличат милиони клиенти от цял свят. Bet365 е букмейкърска къща на която можете да се доверите напълно, тъй като компанията е лицензирана и контролирана от комисията по хазарта във Великобритания относно спортните залози, а платформата на игрите, покера и казиното се надзирават от правителството на Гибралтар и нямат лиценз за дейност в нашата страна. Bet 365 съчетава високо качество на предлаганите услуги и доверие, като доказателство за това са повече от 2.5 милиона клиенти в над 140 страни. През последните години букмейкърът спечели доста награди като Best Sportsbook Customer Service 2007, Букмейкър на годината за 2008 г. присъдена от Gambling Online Magazine и Оператор на годината за 2010 година на eGaming Review. Букмейкърската къща се радва на изключително голяма популярност, като в последно време се нареди на челното място като най- използваният онлайн букмейкър от българите. Компанията предлага огромен брой разнообразни пазари откриващи възможности за онлайн залози на всички актуални спортове като футбол, баскетбол, хокей, волейбол, бейзбол, тенис, Формула 1, голф, дартс така и за конни надбягвания и съзтезания с хрътки.
Собственик: Hillside (New Media) Limited
Основан: 1974 г. Онлайн от: 1999 г.
Юрисдикция/Местоположение: Великобритания (спорт, финанси)
Български език: да

Бонуси
Бет365  предлага бонус 100% до 100 лв. за всички новорегистрирани акаунти. Офертата важи и за България но не през алтернативен работещ линк за достъп до Bet365 а чрез оригинален такъв. Сайтът изпраща на посочения при регистрацията имейл адрес код от 10 символа, който трябва да се въведе в секцията оферти и бонус код.
Освен това, Bet365 предлага и 100% бонус за мобилен (mobile) залог до 50 лв. Промоцията важи за (app) android и ios устройства.

Транзакции
Депозити могат да се правят с Виза, Мастъркард, банков превод, Уестърн Юниън, Нетелер и Мънибуукърс. Предлагат се най- различни валути, сред които е и българският лев. Тегленето на суми може да се извърши чрез същите методи.

Навигация
Бет 365 е много бърз сайт за придвижване, но не е най- лесният за ориентиране, когато за първи път влезете в него. Все пак след няколко логвания не би трябвало да имате проблем. Сайтът използва селекция от спортове от лявата си страна, трябва да кликнете на търсения спорт, а след това има много начини да стигнете до определеното събитие – с помощта на падащия лист или чрез търсене надолу в страницата. С това се налага да свикнете, защото понякога отнема малко време, докато намерите търсения залог, особено във футбола, където има наистина огромен брой пазари.

Дизайн
Дизайнът е много изчистен, текстът е лесен за четене. Началната страница съдържа списък с предлаганите спортове, както и топ 10 на най- очакваните предстоящи събития.

Графика
Bet365 използва Flash технология в сайта си, което прави сайта тежък и може да има проблеми със скоростта на по- бавни компютри.

Процедура на залагане
Процедурата на залагане е проста и беше много пъти подобрявана през последните години. Просто трябва да кликнете върху избрания залог и след това в горния десен ъгъл се появява фиш с избраната селекция/и. Много лесно е и съставянето на множествен залог.

Поддръжка
Поддръжката е постоянна и не се прекъсва по никакъв повод. Имате няколко различни опции за връзка с екипа – имейл, чат на живо, телефонен разговор или факс. Компанията разполага с български екип, така че поддръжката става и на български език.
Телефон: 00800 115 4406
Чат на Живо: 24 часа 7 дни от седмицата.
Имейл: support-bul@customerservices365.com
Поща: Customer Services, bet365, Hillside, Festival Way, Stoke-on-Trent, Staffs., England, ST1 5SH
Факс: +441782 684 792

Надеждност
Сайтът е сред най- големите в целия свят и няма никаква опасност да ви измами. Bet365 членуват в IBAS (Независим арбитраж по залаганията) и се съгласяват да се придържат към решенията на арбитража относно всякакви спорове, които вие можете да започнете. Изплащанията на спечелените суми стават винаги бързо.

Коефициенти
Коефициентите са сред най- високите в букмейкърската индустрия, а това е една от основните причини за възхода на букмейкъра. Средната възвръщаемост на залозите е около 94%, което е много в сравнение със средната величина на останалите букмейкъри.

Събития
Bet365 има огромно покритие на събития от най- различни спортове. Едва ли има футболна лига, за която да сте чували, и тя да не е налична за залози в този букмейкър. Възможностите за залог на отделните събития са многобройни, а понякога достигат до над 100 съвсем различни опции за залог.