Линк за Bet365 от България
Bet365 e онлайн секция на британската букмейкърска група Bet365 Limited. Компанията е най- голямата в света на букмейкърския бизнес и има повече от седем милиона потребители в над 200 държави. В България това е най- широко разпостраненият онлайн букмейкър. Отварянето на акаунт е лесно, изискват се обичайните детайли.
Собственик: Hillside (New Media) Limited
Основан: 1974 г. Онлайн от: 1999 г.
Юрисдикция/Местоположение: Великобритания (спорт, финанси), Гибралтар (казино, игри, покер, бинго)
Български език: да

Бонуси
Bet365 предлага бонус 100% до 100 лв. за всички новорегистрирани акаунти. Офертата важи и за България. Сайтът изпраща на посочения при регистрацията имейл адрес код от 10 символа, който трябва да се въведе в секцията Оферти.
Освен това, Bet365 предлага и 100% бонус за мобилен залог до 50 лв. Промоцията важи за android и ios устройства.

Транзакции
Депозити могат да се правят с Виза, Мастъркард, банков превод, Уестърн Юниън, Нетелер и Мънибуукърс. Предлагат се най- различни валути, сред които е и българският лев. Тегленето на суми може да се извърши чрез същите методи.

Навигация
Bet365 е много бърз сайт за придвижване, но не е най- лесният за ориентиране, когато за първи път влезете в него. Все пак след няколко логвания не би трябвало да имате проблем. сайтът използва селекция от спортове от лявата си страна, трябва да кликнете на търсения спорт, а след това има много начини да стигнете до определеното събитие - с помощта на падащия лист или чрез търсене надолу в страницата. С това се налага да свикнете, защото понякога отнема малко време, докато намерите търсения залог, особено във футбола, където има наистина огромен брой пазари.
Дизайн
Дизайнът е много изчистен, текстът е лесен за четене. Началната страница съдържа списък с предлаганите спортове, както и топ 10 на най- очакваните предстоящи събития.

Графика
Bet365 използва Flash технология в сайта си, което прави сайта тежък и може да има проблеми със скоростта на по- бавни компютри.
Процедура на залагане
Процедурата на залагане е проста и беше много пъти подобрявана през последните години. Просто трябва да кликнете върху избрания залог и след това в горния десен ъгъл се появява фиш с избраната селекция/и. Много лесно е и съставянето на множествен залог.

Поддръжка
Поддръжката на bet365 е постоянна и не се прекъсва по никакъв повод. Имате няколко различни опции за връзка с екипа - имейл, чат на живо, телефонен разговор или факс. Компанията разполага с български екип, така че поддръжката става и на български език.
Телефон: 00800 115 4406
Чат на Живо: 24 часа 7 дни от седмицата.
Имейл: support-bul@customerservices365.com
Поща: Customer Services, bet365, Hillside, Festival Way, Stoke-on-Trent, Staffs., England, ST1 5SH
Факс: +441782 684 792

Надеждност
Сайтът е сред най- големите в целия свят и няма никаква опасност да ви измами. Bet365 членуват в IBAS (Независим арбитраж по залаганията) и се съгласяват да се придържат към решенията на арбитража относно всякакви спорове, които вие можете да започнете. Изплащанията на спечелените суми стават винаги бързо.

Коефициенти
Коефициентите са сред най- високите в букмейкърската индустрия, а това е една от основните причини за възхода на букмейкъра. Средната възвръщаемост на залозите е около 94%, което е много в сравнение със средната величина на останалите букмейкъри.

Събития
Bet365 има огромно покритие на събития от най- различни спортове. Едва ли има футболна лига, за която да сте чували, и тя да не е налична за залози в този букмейкър. Възможностите за залог на отделните събития са многобройни, а понякога достигат до над 100 съвсем различни опции за залог.

За повече информация използвайте следните връзки: