Прогнози за 01.08.2020 г.

Италия | Серия А
Ювентус - Рома
9:45 pm
Мачовете в италианското първенство днес не са от голямо значение за крайното класиране, но пък за сметка на това имаме наистина вълнуващи двубои между топ отборите. В един от тях шампионът Ювентус се изправя срещу основен конкурент през последните десет години. Сега обаче “Вълците“ направиха по-слаб сезон и, въпреки че настоящата им форма е добра, очакваме да загубят в Торино. Прогноза 1.

Прогноза

1

Коефициент

2.20

Сигурност: 60%
Италия | Серия А
Наполи - Лацио
9:45 pm
Лацио ще се пребори за влизане в Топ 3, ако победи днес, което все пак е някаква мотивация, докато Наполи са закотвени на седмата позиция и нямат мърдане оттам. Освен това, Наполи трябва да мислят за реванша срещу Барселона в Шампионска Лига, докато Лацио нямат предстоящи европейски мачове и могат да обърнат повече внимание на този двубой. Не на последно място, “Орлите“ са с с 3 поредни победи, докато неаполитанците имат 2 загуби в последните 3 кръга. Прогноза 2.

Прогноза

2

Коефициент

2.60

Сигурност: 60%
Италия | Серия А
Аталанта - Интер
9:45 pm
Аталанта и Интер спорят директно за сребърните медали - Аталанта завършва втора при победа, а Интер при победа или равен. Смятаме, че “Бергамаските“ заслужават повече това второ място. Без нито една загуба в последните 20 мача, те са и на само два гола от поставянето на рекорд със 100 гола в един сезон, а това ще бъде допълнителна мотивация за тях. Те и като цяло се очаква да бъдат по-мотивирани, защото второто място ще бъде много по-важно за тях, отколкото за Интер. Аталанта никога не са завършвали втори и това ще бъде исторически успех за тях, докато при Интер така или иначе ще остане по-скоро разочарованието, че не успяха да се преборят с Ювентус въпреки доброто си начало. Прогноза 1.

Прогноза

1

Коефициент

2.40

Сигурност: 60%
Италия | Серия А
Милан - Каляри
9:45 pm
Имаме предчувствие, че в мача на Милан ще има изненада, след като в миналия кръг Каляри победиха Ювентус. Милан ще останат шести без значение от изхода на този мач, докато Каляри могат да преминат с цели три позиции напред при победа, като равенството също може да ги изкачи с едно-две места. Прогноза двоен шанс Х2.

Прогноза

Х2

Коефициент

3.50

Сигурност: 50%