Прогнози за 08.04.2020 г.

Беларус | Купа
Славия Мозир - Бате Борисов
4:30 pm
Днес има първи двубои от 1/2-финалите на Купата на Беларус. Съперници тук са отборите на Славия Мозир и БАТЕ Борисов. И двата тима атакуват през този сезон и, ако не беше последния мач на гостите, всичките 6 мача общо на двата тима щяха да бъдат с Над 2,5 гола. И така обаче статистиката подкрепя силно подценения оувър, да не говорим и че последните 3 директни мача също бяха с поне 3 попадения. Последният от тях се изигра в първенството на 28 март. Прогноза Над 2,5 гола.

Прогноза

Над 2,5 гола

Коефициент

2.00

Сигурност: 60%
Беларус | Купа
Динамо Брест - Шахтьор Солигорск
7:30 pm
По-качественият сблъсък се очаква да бъде по-късно вечерта, когато един срещу друг се изправят два от европейските бойци на Беларус. Шахтьор Солигорск успява много често да завърши наравно срещу Динамо, а понякога и да победи. Със своите победи и равенства те имат 5 незагубени мача в последните 6. Като имаме предвид и колко не шампионски мача ииграха домакините от началото на кампанията, залогът за гостите си струва. Прогноза двоен шанс Х2.

Прогноза

Х2

Коефициент

1.55

Сигурност: 80%
Никарагуа | Клаусура
Манагуа ФК - Депортиво Окотал
1:30 pm
Прехвърляме се към нощните мачове в Никарагуа, където домакин е Манагуа ФК. Този отбор не е губил на собствен терен от около година насам, а в същото време противникът им събра 1 точка в 5 кръга. Фаворитът е ясен. Прогноза 1 с азиатски хендикап -1,5 гола.

Прогноза

1 (-1,5 АХ)

Коефициент

1.90

Сигурност: 70%
Никарагуа | Клаусура
Реал Естели - Ювентус Манагуа
4:00 am
Реал Естели играят добър футбол за качеството на тази лига и искат да се преборят за първо място, до което им остава 3 точки разлика. Справката в резултатите показва, че домакините имат 4 поредни победи, а общият резултат 12:1. Ювентус Манагуа няма победа от много месеци насам, а напоследък записва все по-тежки загуби, когато мачът не е у дома. Прогноза 1.

Прогноза

1

Коефициент

1.50

Сигурност: 90%