Прогнози за 14.03.2020 г.

Русия | Премиер лига
Оренбург - Спартак Москва
1:00 pm
Очакванията ни са за резултат като равен 1:1 или победа за един от двата отбора с 2:1. 3 мача изиграха Оренбург и Динамо Москва през 2019 г. и в два от тях се репликираха именно тези резултати. Оренбург трябва да отбележи като домакин, а те са отборът с втората допускаща най-много голове защита в Руската висша лига, така че очакваме и Спартак да вкарат. Прогноза Гол/Гол.

Прогноза

Гол/Гол

Коефициент

1.90

Сигурност: 70%
Русия | Премиер лига
Зенит - Урал
3:30 pm
Зенит е отбор, за който е лесно да заложиш този сезон. Домакините са лидер във Висшата лига и в повечето си мачове изобщо не допуснаха противникът им да отбележи. Само 9 са головете, които играчите на Сергей Семак са приели във вратата си за 21 мача. В същото време, головете им са на един брой от това да бъдат най-високите в лигата. Урал е на 9-то място, но с третата най-лоша голова разлика в Русия. Прогноза 1 с азиатски хендикап -1,5 гола.

Прогноза

1 (-1,5 АХ)

Коефициент

1.70

Сигурност: 80%
Русия | Премиер лига
Арсенал Тула - Рубин Казан
6:00 pm
Не можем да дадем предимство на Арсенал Тула, въпреки че са домакини и имат 8 точки в повече от Рубин Казан. Не можем, защото в последните 4 директни мача 3 пъти двубоят завърши без победител, а в четвъртият случай Рубин победиха мъчно с 1:0. Последният път, в който Арсенал Тула взе победата, бе преди 7 мача или август 2016 г. Прогноза Х.

Прогноза

Х

Коефициент

3.00

Сигурност: 50%
Турция | Суперлига
Коняспор - Фенербахче
7:00 pm
Фенербахче ще бъдат без няколко топ играчи, включително Алтай Байъндър, Озан Туфан и Сердар Азис. Кадровите трудности не се отразяват добре на “Фенерите“ - те нямат нито един успех в последните 6 кръга на Турската суперлига и това им помогна да забравят за титлата и да се сринат до 7-ата позиция. Не, че Коняспор са в много по-добро състояние, но все пак смятаме, че с домакинското предимство имат шанс за точки. Прогноза двоен шанс 1Х.

Прогноза

Коефициент

1.70

Сигурност: 80%