Прогнози за 16.06.2019 г.

Парагвай – Катар
Копа Америка
Час – 22:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
За Парагвай ще е изключително важно да победят Катар тази вечер. Те трябва да съберат поне 4 точки за да продължат (2 от 3-те трети отбора в групите също е класират за следващия етап), а другите съперници в групата са топ отборите на Аржентина и Колумбия, така че ви е ясно колко ценни ще са трите точки срещу Катар. Смятаме, че ще ги спечелят. Катар напредна през последните години, но все още нямат опит и класа за битки с големи отбори, каквито не могат да срещнат на азиатската сцена. Прогноза 1.

Уругвай – Еквадор
Копа Америка
Час – 01:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.75
Сигурност – 8/10
Четвъртфиналиста от Мондиала в Русия Уругвай е един от най-традиционните футболни национални гарнитури и един от вечните фаворити за Копа Америка заедно с Бразилия и Аржентина. След прекрасното Световно първенство те са играли само контролни срещи. По едво време имаха лоша серия от резултати, но в последните 3 срещи спечелиха с поне 3 гола разлика. Еквадор не се класира за Световното, а в последните си 4 мача няма нито една победа срещу отборите на САЩ, Хондурас, Венецуела и Мексико – все по-слаби тимове от този на Оскар Табарес. Прогноза 1.

КПВ – Интер Турку
Финландия
Час – 18:30
Прогноза – 2
Коефициент – 1.90
Сигурност – 7/10
КПВ е за първа година в елита на Финландия. Стартът им беше ужасен и, въпреки първата победа в предишния кръг, те са все още последни. Интер Турку ще излезе на първо място при победа днес. 4 победи в последните 6 мача са доказателство за силната им форма. Прогноза 2.

Розенборг – Волеренга
Норвегия
Час – 21:00
Прогноза – 1
Коефициент – 2.00
Сигурност – 6/10
След 4 поредни победи над Волеренга и 4 поредни победи в последните мачове, залагаме за победа на Розенборг срещу отбор, който в последния кръг загуби катастрофално у дома с 0:3. Тази загуба бе голям удар за Волеренга, след като преди това имаха 4 победи от 4 домакинства, и тя няма как да не им се отрази днес. Прогноза 1.