Футбол от Италия – италианско първенство

Лацио – Сасуоло
Италия
Час – 20:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
Добър коефициент получаваме за отбора на домакините. Те успяха да отстранят Галатасарай в Лига Европа и това неминуемо ще повиши мотивацията в отбора. Противникът им прави солиден сезон, но не се намира в най-добрата си форма, записвайки само 1 победа в последните си 8 мача. Що се отнася до директните двубои между Лацио и Сасуоло, Лацио имат 3 победи в последните 4 мача.

Фиорентина – Наполи
Италия
Час – 22:00
Прогноза – 1
Коефициент – 3.20
Сигурност – 5/10
Наполи спечелиха само една точка от последните си два мача, в които трябва да отбележим се изправиха срещу много сериозни отбори. Сега обаче им предстои двубои срещу трети такъв. Фиорентина спечелиха последните си три домакински двубоя и са вторият най-силен домакин в елита с 31 точки от 39 възможни. Виолетивите са в по-добра форма и можем да очакваме да стигнат до трите точки. Прогноза 1.

Каляри – Новара
Италия Серия Б
Час – 21:30
Прогноза – 1
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Каляри продължават убедителния си поход към завръщане в Серия А. Те са първи в таблицата и не са никак далеч от практическото спечелване на промоция. Домакините записаха 5 победи в последните 6 мача. Срещу тях излиза отбор със само 1 победа в последните 9 двубоя. Няма съмнение кой е фаворитът за трите точки, особено като домакин. Прогноза 1.

Мидтиланд – Олборг
Дания
Час – 20:00
Прогноза – 2
Коефициент – 3.20
Сигурност – 4/10
Тук се доверяваме изцяло на страхотната форма на гостите от преди спирането на местния шампионат преди нова година. Тогава Олборг бяха в серия от 5 поредни победи. Домакините тая големи надежди да отстранят Манчестър Юнайтед, но те бяха разбити на пух и прах в Англия. Определено те са, освен физически, и психически изморени. Да не забравяме и че Олборг са втори в класирането, докато Мидтиланд са пети. Прогноза 2.