Актуалните футболни прогнози

Лацио – Рома
Купа на Италия
Час – 21:45
Прогноза – 2
Коефициент – 2.40
Сигурност – 6/10
В първи полуфинален сблъсък от Купата на Италия, жребия противопостави градските съперници Лацио и Рома. Определено „Вълците“ се представят по-успешно в последните дербита, записвайки четири поредни победи, а последните три от тях дори с разлика. На този етап Рома изглежда по-напредналия отбор в почти всяко отношение и е фаворит в тази двойка. Прогноза 2.

Инвърнес – Селтик
Шотландия
Час – 21:45
Прогноза – 2
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Не виждаме причина да очакваме друго освен продължение на историческото надмощие на Селтик в шотландското първенство. „Детелините“ имат невероятния баланс от 25 победи, едно равенство и нито една загуба от началото на кампанията. Макар вече титлата да им е абсолютно сигурна, те продължават да печелят, като обикновено печелят с разлика. Инвърнес е на предпоследно място в класирането. В началото на февруари, те загубиха от Селтик с 6:0 за купата, а през ноември – с 3:0 за първенство. Прогноза 2.

Хартс – Рос Каунти
Шотландия
Час – 21:45
Прогноза – 2
Коефициент – 1.65
Сигурност – 8/10
Четвъртият в класирането Хартс ще се опита да се приближи до участие в Европа като победи деветия Рос Каунти. Гостите са в много слаба форма – имат само една точка в последните си пет мача – и са на едва три пункта от последното място в таблицата. „Сърцата“ са сериозен фаворит в този сблъсък.

Дънди – Патрик Т.
Шотландия
Час – 21:45
Прогноза – Х
Коефициент – 3.40
Сигурност – 4/10
Двата отбора са на съответно шеста и седма позиция, като са разделяни от само една точка. И двата отбора показват добра форма, спечелвайки последните си два мача. Шансовете за реми ни изглеждат достатъчно големи, за да си струва да заложим на такова. Прогноза Х.