Европейски футбол за днес

Байер Леверкузен – Волфсбург
Германия
Час – 21:30
Прогноза – 1
Коефициент – 1.95
Сигурност – 7/10
Леверкузен спечелиха последните си два мача, показвайки добра форма. Противникът им не може да се похвали с такава. Волфсбург по принцип не са слаб отбор, но представянето им като гост е много далеч от истината. Вълците са събрали само 10 точки от 13-те си мача като гост. Прогноза 1.

Райо Валекано – Хетафе
Испания
Час – 21:30
Прогноза – 1
Коефициент – 1.90
Сигурност – 7/10
Домакините показват добро ниво през тази календарна година. Те имат само 2 загуби в последните си 11 двубоя. Гостите далеч не могат да се похвалят с подобно постижение. Те имат едва 2 мача в последните си 10, които не са ги загубили. И директните двубои са изцяло на страната на домакините – 8 победи в последните 11 срещи с Хетафе. Прогноза 1.

Санкт Паули – Унион Берлин
Германия 2
Час – 19:30
Прогноза – 1
Коефициент – 2.05
Сигурност – 6/10
Санкт Паули са четвърти в класирането и все още имат поне теоретичен шанс за промоция. Противникът им е осми и няма никакъв шанс за промоция, няма и шанс да изпадне. Домакините определено се очаква да са по-мотивирания отбор. Още повече срещу противник, който е уязвим като гост. Унион Берлин загубиха последните си три мача далеч от дома. Като гости на Санкт Паули имат 4 загуби и 1 равенство в последните 5 двубоя. Прогноза 1.

Айнтрахт Брауншвайг – Падерборн
Германия 2
Час – 19:30
Прогноза – 2
Коефициент – 3.75
Сигурност – 4/10
Домакините са още един отбор от средата на класирането, който вече не се бори за нищо. В следствие на това се забеляза спад в играта им – те спечелиха само една точка в последните си четири двубоя. При Падерборн положението е точно обратното – на тях отчаяно са им нужни точки и показват сериозна активизация в момента, нямайки загуба в четири поредни мача. Три точки е разликата между Падерборн и първото място извън зоната на изпадащите – колкото от победата в днешния им мач. Прогноза 2.