Прогнози за 01.04.2019 г.

Арсенал – Нюкасъл
Англия
Час – 22:00
Прогноза – 1 (-1,5 АХ)
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Трудно е за Нюкасъл да се противопостави на Арсенал на който и да е стадион, но на “Емирейтс“ задачата им е почти невъзможна. На първо място защото Арсенал е в отличната серия от 6 поредни победи у дома, от които последните 5 с хендикап, и на второ място защото Нюкасъл не са побеждавали като гост в 4 поредни мача. “Свраките“ имат само 2 победи в гостувания за цялата кампания, така “Артилеристите“ могат да бъдат само категоричен фаворит за тази среща. Прогноза 1 с азиатски хендикап -1,5 гола.

Ботев Враца – Витоша Бистрица
България
Час – 20:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
И тук очакваме Ботев Враца да надделеят заради домакинското предимство, което им донесе победите в 5 от последните 7 срещи на стадион “Христо Ботев“, докато Витоша имат 1 победа в последните си 11 гостувания. Вярно е, че тя се случи именно в последното им гостуване, но ни се струва малко вероятно да достигнат до втора поредна срещу врачанския Ботев. Прогноза 1.

Сент Етиен – Ним
Франция
Час – 21:30
Прогноза – 1
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
Последните резултати на Сент Етиен не изглеждат достатъчно добри, но трябва да се отбележи, че те срещнаха 3 отбора от първата четворка на класирането през последните 6 кръга. Те загубиха в тези много тежки средства, но в останалите 3 мача срещу по-слаби противници те спечелиха само победи. Ним определено е отбор, който е много по-близо до Каен, Дижон и Страсбург, отколкото до ПСЖ, Марсилия и Лил. Прогноза 1.

Фейрензе – Витория Сетубал
Португалия
Час – 22:15
Прогноза – Х
Коефициент – 3.20
Сигурност – 4/10
1 точка имат Фейрензе за последните 8 кръга на Примейра лига. Витория Сетубал също не успяват да спечелят мачове, но поне достигат до много равенства – 8 за последните 11 рунда. С равен ни се струва логично да приключи и този мач. Прогноза Х.