Прогнози за 01.04.2020 г.

Никарагуа | Клаусура
Чинандега - Ювентус Манагуа
12:00 am
Днес всички погледи на залагащите ще бъдат насочени към нощните мачове в първенството на Никарагуа, защото това ще бъдат единствените срещи, които ще се играят. В първия мач, започващ точно в полунощ българско време, Чинандега е домакин на Ювентус Манагуа. В този мач ще заложим за гостите заради това, което се случи на Чинандега в последния мач на отбора. Само два дни те загубиха със 7:0, което е най-тежката им загуба от години насам. Директните мачове също отиват в посока Ювентус Манагуа - 4 победи, 2 равенства и 1 загуба в последните 7. Прогноза двоен шанс Х2.

Прогноза

Х2

Коефициент

1.50

Сигурност: 90%
Никарагуа | Клаусура
Лос Сабаняс - Реал Мадриз ФК
12:00 am
По същото време ще се играе още един двубой, за който смятаме, че шансовете на гостуващият тим са подценени. Реал Мадриз победи Лос Сабаняс с 4:1 през февруари в първенството на Никарагуа. В момента Реал са с 2 поредни победи. Лос Сабаняс е на последно място и е единственият отбор, който все още няма победа у дома. Те като цяло нямат победа в последните 10 кръга. Прогноза Х2.

Прогноза

Х2

Коефициент

1.50

Сигурност: 90%
Никарагуа | Клаусура
Депортиво Окотал - Халапа
1:00 am
Депортиво Окотал печелеше неизменно в последните си 4 домакинства на Халапа. Сега домакините записаха загуби в последните 3 кръга, но пък и гостите нямат победа далеч от дома в 6 поредни мача - всичките от началото на сезона. Прогноза 1 Равен Няма Залог.

Прогноза

1 ДНБ

Коефициент

1.80

Сигурност: 70%
Никарагуа | Клаусура
Манагуа ФК - Реал Естели
4:00 am
Последният мач за нощта се очаква да бъде и най-интересен, защото противопоставя два отбора с амбиции за титла. Манагуа ФК е временен лидер с 2 точки повече от Реал Естети. Манагуа са абсолютно перфектни у дома с 5 победи от 5 мача - единственият тим с такава статистика. Реал Естети не играе на познатото ниво в последните си гостувания. Освен един труден успех над предпоследния, те нямат друга победа в последните си 3 гостувания. Прогноза 1.

Прогноза

1

Коефициент

2.10

Сигурност: 60%