Прогнози за 01.06.2018 г.

Корк Сити – Уотърфорд
Ирландия
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 1.65
Сигурност – 8/10
Все още не се е намерил отбора, който да успее да вземе точка на стадиона на Корк, като до момента домакините имат едва един допуснат гол в осемте си срещи на собствен терен. Дали Уотърфорд ще променят това? Едва ли. Гостите имат само една победа в последните си шест мача, а гостуването на “Търнър Крос“ през този сезон завърши със загуба с 2:0. Предишното им гостуване на този стадион пък бе загубено със 7:0. Прогноза 1.

Шамрок Роувърс – Дъндалк
Ирландия
Час – 22:00
Прогноза – 2
Коефициент – 1.90
Сигурност – 7/10
Дъндалк е временният лидер в първенството и ще се опита този път да се пребори с Корк Сити за шампионската титла, след като през миналия сезон не успяха. Тимът на гостите сега е на гребена на вълната, записвайки пет поредни победи, последните четири от които с разлика от между два и пет гола. Шамрок е отбор от средата на таблицата, който само две победи в последните си 12 мача. Прогноза 2.

Дери Сити – Слиго Роувърс
Ирландия
Час – 21:45
Прогноза – Х2
Коефициент – 2.30
Сигурност – 6/10
Щедър ни се вижда коефициентът за двоен шанс за гостите с оглед на слабата форма при Дери Сити. Домакините взеха два мача в последните девет кръга на Ирландската висша лига, докато Слиго Роувърс успяха да не загубят в пет от последните си осем срещи. Слиго изненадващо имат и две победи в последните три мача срещу Дери Сити. Макар и двете победи да са у дома, смятаме, че шансовете им да не си тръгнат победени тази вечер са добри. Прогноза двоен шанс Х2.

Лимерик – Бохемиън
Ирландия
Час – 21:45
Прогноза – Под 2,5 гола
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Тук залогът ни ще е за голове или по-скоро за липсата на такива. Последните три мача между Лимерик и Бохемиън са с под 2,5 гола, а последната среща от април тази година завърши 0:0. Ъндъри са и последните два мача в първенството и на двата отбора. Прогноза Под 2,5 гола.