Прогнози за 01.07.2017 г.

Лилестрьом – Стромгодсет
Норвегия
Час – 19:00
Прогноза – 1
Коефициент – 2.10
Сигурност – 6/10
Лилестрьом играе силно в последните седмици и записа три победи в четири кръга. Стромгодсет пък вече продължителен период от време трудно достигат до трите точки, като имат само един успех в последните девет кръга и така вече попаднаха в зоната на изпадащите. Двубоят между Лилестрьом и Стромгодсет на този стадион през миналия сезон завърши с 2:0 за домакините, което допълнително ни кара да вярваме в техния успех. Прогноза 1.

Согндал – Олесунд
Норвегия
Час – 21:15
Прогноза – Над 2,5 гола
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Согндал и Олесунд спретнаха два много вълнуващи мача през миналия сезон, като единия завърши при резултат 4:1 за Согндал, а другия – 4:2 за Олесунд. Поглеждайки към мачовете на двата тима от миналия кръг, забелязваме, че в този на домакините са паднали три гола, а в този на гостите – шест. Добри изгледи виждаме за още един мач с много ситуации и попадения. Прогноза Над 2,5 гола.

Малмьо – Ескилстуна
Швеция
Час – 17:00
Прогноза – 1 (-1 ХК)
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Временният лидер в класирането и основен кандидат за трофея Малмьо се изправя срещу основния кандидат за изпадане. Докато домакините имат 8 победи, 3 равенства и 1 загуба от началото на сезона, гостите завоюваха общо 4 точки в 12 кръга. Огромно изглежда разликата в класите между шампиона и новака и смятаме, че тя ще си проличи на терена. Прогноза 1 с хендикап -1 гол.

Халмщад – Елфсборг
Швеция
Час – 19:00
Прогноза – 2
Коефициент – 2.00
Сигурност – 6/10
Положението на Халмщад не изглежда много по-розово от това на Ескилстуна. Домакините спечелиха един мач в първия кръг, но след това записаха 8 загуби и 3 равенства в 11 мача и така са заседнали на предпоследната позиция. Елфсборг пък се намира във възходящо състояние, правейки 3 победи и 1 равен в последните 4 кръга. Гостите са по-способният отбор и залогът за тях е страхотна опция. Прогноза 2.