Най-точните футболни прогнози за днес

Испания – Русия
Световно първенство
Час – 17:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Русия започна с привидно добра игра срещу скромните отбори на Саудитска Арабия и Египет, но все пак нивото им бе разконспирирано в последния кръг на група А срещу Уругвай. В този мач се видя защо “Сборная“ нямаше победа в последните си седем контроли преди Мондиала. Не че Испания играе по същия начин, както преди 5-10 години, но все пак изглеждат далеч по-способният отбор на този осминафинал. Прогноза 1.

Хърватия – Дания
Световно първенство
Час – 21:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Дания успя да се класира без да покаже нещо особено в нито един от двубоите си. Противникът им, Хърватия, пък бе една от звездите на груповата фаза със своите бляскави 9 точки и най-вече с победата си над Аржентина с 3:0. “Шахматистите“ имат отбор с потенциал за медал на това Световно първенство – нещо, което не важи за “Червения динамит“. Според нас, Хърватия ще се класира за четвъртфиналите без да минава през продължения. Прогноза 1.

Тромсьо – Од БК
Норвегия
Час – 19:00
Прогноза – 1
Коефициент – 2.00
Сигурност – 6/10
Тромсьо има 12 точки в последните 5 кръга, докато Од БК имат 1 точка за последните 4 рунда. Това трябва да е напълно достатъчно, за да разберете кой отбор игра по-добре през изминалия месец и кой ще влезе в по-добро състояние в днешния мач. Прогноза 1.

Сандефьорд – Розенборг
Норвегия
Час – 19:00
Прогноза – 2
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Шампионът срещу последния – тази класическа битка ще се изиграе днес в норвежкото първенство. Грандът Розенборг трябва да разгроми отбора на Сандефьорд, който има 1 равен и 9 загуби в последните си 10 мача. Прогноза 2.