Прогнози за 01.07.2019 г.

Южна Африка – Мароко
Купа на Африканските Нации
Час – 19:00
Прогноза – Х
Коефициент – 2.85
Сигурност – 6/10
Равенството е резултат, който би задоволил и двата отбора, в следствие на което линията за този залог е сравнително ниска спрямо обичайните коефициенти за равенство. Мароко ще си гарантира първата позиция, докато ако загуби може да отиде и на трето място. ЮАР може да се бори за върха в тази група при определени условия, но за отбора е много по-важно да излезе от групата, което по-скоро няма да стане, ако загубят. Равенството ще донесе шампионската позиция в групата на Мароко и участието на осминафиналите за ЮАР – win/win ситуация. Прогноза Х.

Намибия – Кот д’Ивоар
Купа на Африканските Нации
Час – 19:00
Прогноза – 2 ПП
Коефициент – 1.85
Сигурност – 7/10
Намибия игра изключително дефанзивно в първите два мача, заради което успя да удържи нулевото равенство до полувремената, макар и след почивките да инкасира по едно попадение. Сега обаче те се нуждаят от задължителна победа и то с поне 2 гола разлика, за да имат наистина добър шанс да се класират. Това ще ги накара да излязат от комфортната зона и да оголят защита си още от самото начало на мача. Този тим обаче не разполага с играчите, които да му позволят да се надиграва в тим като Кот д’Ивоар и футболистите на гостите като Николас Пепе, Жан Мишел Сери и Франк Кеси лесно ще се възползват от оставените пространства. Прогноза 2 Първо Полувреме.

Танзания – Алжир
Купа на Африканските Нации
Час – 22:00
Прогноза – Х
Коефициент – 4.50
Сигурност – 4/10
Алжир е един от малкото отбори, които може да си позволи комфорта да пусне някои резерви в последния кръг, защото дори и при загуба ще остане на върха в групата си. Затова и очакваме да видим изненада, особено като имаме предвид тежките условия за игра на турнира в Египет. Танзания нямат уменията да победят дори и немотивираният отбор на Алжир, но равенството е напълно възможно. Прогноза Х.

Кения – Сенегал
Купа на Африканските Нации
Час – 22:00
Прогноза – 2
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
В този мач място за почивка няма, колкото и да са уморени играчите на Кения и Сенегал под парещото слънце в Египет, защото и двата тима загубиха от Алжир и сега се нуждаят от точки. По всякаква логика победата трябва да отиде в сенегалския отбор, който има едни от най-класните играчи на турнира на Калиду Кулибали и Садио Мане. Прогноза 2.