Футболни прогнози за понеделник

Волеренга – Молде
Норвегия
Час – 20:00
Прогноза – 2
Коефициент – 2.55
Сигурност – 6/10
Волеренга се намират на 13-то място в класирането с актив от 15 точки, докато Молде са 8-ми и събраха 25 пункта до този момент. Когато двата отбора се срещнаха в началото на сезона, Молде нямаха абсолютно никакви проблеми и спечелиха с 4:0. Вярно е, че формата им малко спадна след подновяването на първенството, но класата им е по-висока и все пак очакваме да спечелят. Прогноза 2.

Калмар – Юргарден
Швеция
Час – 20:00
Прогноза – 1
Коефициент – 2.20
Сигурност – 6/10
Отборът на Юргарден е в серия от 4 поредни загуби, докато Калмар имат само една загуба в последните си 7 мача, а в последния кръг успяха да завършат наравно като гост на един от най-силните отбори в страната – Малмьо. Моментната форма на Калмар е доста по-добра, а те успяха да победят Юргарден като гост с 3:0 дори и когато Юргарден не бяха в толкова лошо състояние. Днес са домакини, противникът им е в криза и фаворитът може да е само един. Прогноза 1.

Йоребро – Малмьо
Швеция
Час – 20:00
Прогноза – 2
Коефициент – 2.00
Сигурност – 6/10
Малмьо, макар и да не успяха да спечелят в последния мач, си остават може би най-добрият отбор в Швеция към момента. Доказателство за това е първото им място във временното класиране. Превъзходството им над Йоребро не е от днес – в последните 17 мача между двата отбора, Йоребро успяха да спечелят само веднъж. Много важен мач за гостите, за да запазят лидерската си позиция, което ви дава сигурност, че ще дадат всичко от себе си.

Краснодар – Том Томск
Русия
Час – 19:30
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Краснодар и Том Томск излизат в първия кръг от руското футболно първенство. Двата отбора имат съвсем различни изходни позиции – домакините са един от водещите отбори в Русия и са участник в Лига Европа, докато Том Томск завършиха през миналия сезон на трето място във втора лига и успяха да се класират за елита след драматичен отбор. Краснодар е по-добрият отбор, а доброто им представяне във втория предварителен кръг на Лига Европа ни показва и че се намират в добра форма. Прогноза 1.