Прогнози за 01.08.2017 г.

Шериф – Карабах
Трети квалификационен кръг на Шампионска лига
Час – 20:00
Прогноза – Х
Коефициент – 3.00
Сигурност – 5/10
Макар Карабах все още да се считат за фаворити, след като не успяха да спечелят мача си у дома, сега ще им е много по-трудно в двубоя в Молдова. Смятаме, че и този двубой между Шериф и Карабах ще завърши без победител. Прогноза Х.

Спартак Москва II – Балтика
Русия 2
Час – 17:00
Прогноза – 2
Коефициент – 2.80
Сигурност – 5/10
Балтика са сформирали здрав отбор, който ще опита да атакува място във Висшата лига на Русия. Тимът спечели 10 точки от 4-те кръга до момента, като допусна само едно попадение до тук. Тимът има и две победи в последните си две гостувания на втория отбор на Спартак Москва, който не изглежда много убедителен през този сезон. За сравнение, Спартак Москва II загуби преди кръг от ФК Тамбов с 3:0, а в последния кръг Балтика надви същия тим със същия резултат. Гостите според нас е по-вероятно да си тръгнат с трите точки. Прогноза 2.

Оулу – Хонка
Финландия 2
Час – 18:30
Прогноза – 2
Коефициент – 1.90
Сигурност – 6/10
Хонка е лидер във временното класиране, а тимът на Оулу е на четвърто място, но по отношение на домакинските двубои е чак на предпоследно място. Тимът на Оулу е спечелил почти два пъти повече точки в своите гостувания, а дори и като гост загубиха от Хонка с 4:0 в началото на юни. Хонка ни изглеждат като фаворитът в този мач. Прогноза 2.