Прогнози за 01.08.2018 г.

Видеотон – Лудогорец
Втори квалификационен кръг на ШЛ
Час – 21:00
Прогноза – 2
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
Въпреки че Лудогорец не спечели домакинския си мач, за нас те си остават сериозен фаворит срещу Видеотон. Двубоят в Разград показа колко голяма е разликата между двата тима, като тогава унгарците през цялото време се защитаваха и до голяма степен стигнаха незаслужено до равенството. Не вярваме обаче то да им е достатъчно, за да отстранят “Орлите“. Прогноза 2.

Малмьо – Клуж
Втори квалификационен кръг на ШЛ
Час – 20:15
Прогноза – 1
Коефициент – 2.00
Сигурност – 6/10
В мача, който ще определи съперника на Лудогорец, Малмьо записа заслужена победа като гост с 1:0 в Румъния и показа, че отборът на Клуж е далеч от най-добрите си дни. Прогнозата ни е за още един шведски успех. Прогноза 1.

Базел – ПАОК
Втори квалификационен кръг на ШЛ
Час – 21:00
Прогноза – 1
Коефициент – 2.00
Сигурност – 6/10
Ще е изненада ако редовният участник в групите Базел, който през миналия сезон не само участва в груповата фаза, но и събра 12 точки в нея, отпадне още във втория кръг от отбора на ПАОК, който в никакъв случай не е слаб, но просто е по-слаб от Базел. Загубата с 2:1 в Гърция задължава швейцарците да спечелят днес. Склонни сме да приемем, че поражението като гост се дължи на неприятната обстановка, която създават гръцките фенове, и че днес ще достигнат до логичен успех. Прогноза 1.

Щурм Грац – Аякс
Втори квалификационен кръг на ШЛ
Час – 21:30
Прогноза – 2
Коефициент – 1.90
Сигурност – 7/10
Младите и изключително талантливи футболисти на Аякс се представят колебливо в контролите, но това не им попречи да се справят с лекота с Щурм Грац. Нова победа тук ще е единственото логично нещо, което може да им се случи. Прогноза 2.