Прогнози за 01.08.2019 г.

Зрински Мостар – Утрехт
Лига Европа – Квалификации
Час – 20:00
Прогноза – 2
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Утрехт допусна един от най-срамните си резултати от много години насам миналия четвъртък, когато не успя да спечели срещу Зрински Мостар на собствен терен. Всичко обаче задължава този отбор да се стегне за реванша и да спечели мача в Босна и Херцеговина. Ние не вярваме да не победят и втория път толкова слаб съперник. Прогноза 2.

Вадуц – Вехервар
Лига Европа – Квалификации
Час – 20:00
Прогноза – 1
Коефициент – 3.50
Сигурност – 5/10
За всички българи стана ясно преди година, че люксембургският Вадуц, който се състезава в швейцарската футболна система, не е никак слаб отбор, особено когато мачът се играе на техния стадион. Впечатляващо е, че в последните си 14 домакинства в Лига Европа имат само една загуба от норвежки отбор. Освен срещу Левски, те се представиха успешно още срещу швейцарски, датски и полски отбори. Заради тази статистика смятаме да заложим за тях срещу унгарския Фехервар, след като първия мач Вадуц загуби с 1:0. Прогноза 1.

Атромитос – Дунайска Стреда
Лига Европа – Квалификации
Час – 20:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.90
Сигурност – 7/10
Добър коефициент за силния гръцки Атромитос, след като този отбор победи като гост с 2:1 седем дни по-рано. Тимът направи страхотен сезон и финиширането в Топ 4 на гръцкото първенство е показателно за високото ниво на играчите на Атромитос. Прогноза 1.

Зоря Луганск – Будочност
Лига Европа – Квалификации
Час – 19:00
Прогноза – 1 (-1,5 АХ)
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
С рутинна победа с 3:1 Зоря Луганск си тръгна от гостуването в Подгорица и всички очаквания сочат, че ответният мач в Украйна ще бъде не по-малко лесен. Не може да става и дума за сравнение между украинския и черногорския футбол. Прогноза 1 с азиатски хендикап -1,5 гола.