Контролни срещи на национални отбори

Италия – Франция
Контролна среща
Час – 22:00
Прогноза – Х
Коефициент – 3.30
Сигурност – 4/10
Италия и Франция излизат в последна контролна среща преди започващите след няколко дни квалификации за Световното първенство. И двата отбора оставиха добри впечатления на Европейското. От видяното на него, трудно единият отбор може да се определи като по-добър от другия. Очакваме днес това да се покаже на терена и двата отбора да не успеят да се победят. Прогноза Х.

Белгия – Испания
Контролна среща
Час – 21:45
Прогноза – Х
Коефициент – 3.20
Сигурност – 4/10
Същото може да се каже и за тези два отбора, само че те, вместо да впечатлят, се провалиха на Европейското. И към двата отбора имаше големи очаквания, но не съумяха да отговорят на тях. Не може да се определи кой е по-добрият отбор от тях, а едва ли Белгия или Испания ще искат да загубят след краха на терените във Франция. Прогноза Х.

Холандия – Гърция
Контролна среща
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Тук по-силен отбор вече може да се намери. Без съмнение това не е Гърция, които в квалификациите за Европейското загубиха на два пъти от Фарьорските острови. Холандия също се провалиха с гръм и трясък на тези квалификации, но в контролите след тях отбора показа много по-добро лице. Прогноза 1.

Португалия – Гибралтар
Контролна среща
Час – 21:45
Прогноза – 2 (+6 ХК)
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
Много добра линия за този коефициент. Този хендикап означава, че залогът за Гибралтар ще спечели, ако Португалия не победи с повече от 5 гола разлика. Гибралтар в голяма част от мачовете си успяха да избегнат такава разлика. Европейският шампион едва ли ще иска да унижава толкова съперника си. Прогноза 2 с хендикап +6 гола.