Прогнози за 01.09.2017 г.

Чехия – Германия
Квалификации за СП
Час – 21:45
Прогноза – 2
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Германия са безапелационни в групата си до момента, като не загубиха нито точка в шестте си срещи, а головата им разлика е впечатляващите 27 вкарани гола срещу само един допуснат. Мачът им срещу Чехия от края на 2016 г. завърши с 3:0. Чехите не се представят убедително в тези квалификации и вече изостават на четири точки от втория Северна Ирландия. Прогноза 2.

Сан Марино – Северна Ирландия
Квалификации за СП
Час – 21:45
Прогноза – 2 (-2,5 АХ)
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
Сан Марино е голямата боксова круша в тази група, благодарение на която повечето отбори успяха да си оправят головата разлика. Домакините загубиха 5 от 6-те си мача с три гола или повече разлика. Те вкараха само едно попадение от началото на квалификациите, а допуснаха 30. Една от загубите им е от Северна Ирландия с резултат 4:0. Гостите пък правят много позитивна кампания до момента и са на второ място в таблицата с огромни шансове да играят бараж за участие на Мондиала. Очакваме да спечелят и този си мач без никакви затруднения. Прогноза 2 с азиатски хендикап -2,5 гола.

Дания – Полша
Квалификации за СП
Час – 21:45
Прогноза – Х2
Коефициент – 1.55
Сигурност – 8/10
Полша е на първо място в тази група с 16 точки от 6 мача и шест пункта аванс пред най-близките си преследвачи. След слабото начало с равен срещу Казахстан, “Дружина Полска“ записа пет победи от пет мача. Дания от своя страна допусна много грешни стъпки, една от които е и загубата от Полша. Смятаме, че Левандовски и компания няма да загубят днес. Прогноза двоен шанс Х2.

Румъния – Армения
Квалификации за СП
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Румънците се представят доста под очакванията в този квалификационен цикъл и единственият им шанс да останат в битката за СП 2018 е да спечелят днес срещу Армения. Всъщност, единственият им успех до момента дойде в гостуването на Армения. Макар победата им да е само една, поне тя е впечатляваща – северните ни съседи унижиха арменците пред собствена публика с 5:0 и цели четири попадения само за първите 30 минути на срещата. Домакините са безспорен фаворит и днес. Прогноза 1.