Футболни прогнози за днес

Дижон – Каен
Франция
Час – 21:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.90
Сигурност – 7/10
Дижон записа впечатляващи резултати от началото на сезона, като тимът все още не е губил точки след три изиграни кръга. Най-впечатляващ е последният им мач, когато те победиха като гост Ница с 4:0. По този начин, домакините си делят първото място с ПСЖ. Гостите са актив от 2 точки и две загуби с по 2:0 в последните си две гостувания на Дижон. Прогноза 1.

Гингам – Тулуза
Франция
Час – 21:00
Прогноза – Х2
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Докато домакините са един от двата тима с нито една точка от началото на сезона, гостите записаха вече шест точки след победите си в последните два кръга. Тулуза не загуби нито веднъж от Гингам през миналия сезон, а в един от мачовете взе и трите точки, така че виждаме добри шансове за успеха на този залог. Прогноза двоен шанс Х2.

Анже – Лил
Франция
Час – 21:00
Прогноза – 2
Коефициент – 2.90
Сигурност – 6/10
Анже е другият отбор с актив от 0 точки, докато Лил има 7 точки на сметката си, като не успя да спечели единствено гостуването си на Монако. Единствената причина за този висок коефициент са добрите мачове, които направиха Анже срещу Лил през последните сезони, но сега ситуацията поне на нас ни изглежда коренно различна. Прогноза 2.

Ним – ПСЖ
Франция
Час – 18:00
Прогноза – 2 (-1,5 АХ)
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
ПСЖ очаквано започна категорично сезона, записвайки три победи с хендикап в последните три мача. Очакваме победа с хендикап и срещу новака Ним, който се представя добре за възможностите си, но все още не е срещал топ гранд като ПСЖ. Прогноза 2 с азиатски хендикап -1,5 гола.