Прогнози за 01.09.2019 г.

Реймс – Лил
Франция
Час – 16:00
Прогноза – Х
Коефициент – 2.85
Сигурност – 5/10
След две равенства между Реймс и Лил през миналия сезон и много стабилна игра на домакините след първите три кръга на тази кампания, в която допуснаха общо едно попадение, очакваме и този път да удържат вицешампиона от миналия сезон. Лил показаха колебания в единственото си гостуване за този сезон, когато паднаха от Амиен, а миналата кампания завършиха с 3 ремита и 1 победа в последните си 4 гостувания. Прогноза Х.

Рен – Ница
Франция
Час – 16:00
Прогноза – И двата отбора да отбележат – Да
Коефициент – 2.10
Сигурност – 6/10
Виждаме много стойност в този залог при този коефициент. И двата отбора вкараха голове във всичките си мачове до момента, като и двата имат по 5 попадения в трите изиграни кръга. Последният мач между тях завърши 0:0, но в предишните два видяхме голове и в двете посоки. Прогноза И двата отбора да отбележат – Да.

Страсбург – Монако
Франция
Час – 18:00
Прогноза – Над 2,5 гола
Коефициент – 2.10
Сигурност – 6/10
И тук коефициентът спрямо шансовете на залога си заслужава изцяло. Високата ставка е заради скучните мачове на домакините напоследък, но Монако компенсира с между 3 и 5 гола в мачовете си до момента. В преките двубои също изобилстват резултатни мачове – за последните два сезона има само двубои с 3+ гола, а последният завърши с резултат 1:5 в полза на Страсбург. Прогноза Над 2,5 гола.

Марсилия – Сент Етиен
Франция
Час – 23:00
Прогноза – 1
Коефициент – 2.05
Сигурност – 6/10
И двата отбора се озоваха в дъното на класирането с по 4 точки от 3 мача, но по наше мнение Марсилия е в по-добра форма. Миналата седмица спечелиха първата си победа за сезона и то каква – като гост на силния домакин Ница. Сент Етиен пък отнесоха тройка от Лил и изглеждаха доста зле на терена. Прогноза 1.