Прогнози за 01.09.2020 г.

Финландия | Вейкауслига
Хонка - ХИФК Хелзинки
6:30 pm
Само един отбор във финландската Вейкауслига няма поражение до този момент и това е съставът на Хонка. В интерес на истината, равенствата преобладават в резултатите на този отбор, но срещу тях излиза тим с 5 загуби от 11 мача, включително и 3 поредни поражения в последните 3 кръга. Важно обстоятелство е и че ХИФК Хелзинки е с 3 поражения от последните 5 двубоя срещу Хонка. Прогноза 1.

Прогноза

1

Коефициент

1.80

Сигурност: 70%
Финландия | Вейкауслига
Хака - Илвеш
6:30 pm
На новака в дивизията Хака очаквано му бе трудно в първите мачове, но в последните два кръга показа далеч по-добри игри и спечели победа и равен срещу утвърдени тимове. Сега ще приемат още един утвърден отбор, който обаче е в не много добро състояние. Илвеш спечели 1 точка в последните 4 свои гостувания и то срещу пълния аутсайдер РоПС Рованиеми, за когото това е една от общо двете им точки за целия сезон. Затова и не можем да заложим за тяхна победа при визитата на Хака. Прогноза двоен шанс 1Х.

Прогноза

1

Коефициент

1.85

Сигурност: 70%
Италия | Приятелски мач
Лацио - Падова
6:00 pm
Въпреки че става въпрос за приятелски мач, трудно ни е да си представим по-различен резултат от победа за Лацио. Противникът им е в Серия Ц и отпадна рано-рано от плейофите за Серия Б - още на осминафиналите от младежкия отбор на Ювентус. Несравнимо е нивото на двата отбора. Прогноза 1 с азиатски хендикап -1,5 гола.

Прогноза

1 (-1,5 АХ)

Коефициент

1.50

Сигурност: 90%
Турция | Приятелски мач
Бешикташ - Сиваспор
9:00 pm
В тази контрола се изправят два елитни отбора, при които не изглежда да има сериозна разлика в класите. Бешикташ на хартия изглежда по-класен отбор, но двата тима завършиха един до друг в последното издание на Сюпер Лиг, като и двете победи в преките двубои бяха в полза на Сиваспор. Все пак Бешикташ трудно може да е аутсайдер, така че залагаме по-скоро за равенство. Прогноза Х.

Прогноза

Х

Коефициент

4.00

Сигурност: 50%