Прогнози 1X2

Суонзи – Ливърпул
Англия
Час – 13:30
Прогноза – 2
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Ливърпул загубиха последния си мач срещу Суонзи, но пък за сметка на това преди това бяха в серия от 5 поредни победи срещу тях. Отборът на гостите играе на върха на възможностите си от началото на месеца, печелейки последните си три мача срещу Лестър с 4:1, Челси с 2:1 и Хъл Сити с 5:1. Ако повторят играта си от тези мачове, просто няма как да не се справят с тима на Суонзи, който има само 1 точка в последните 5 кръга. Прогноза 2.

Хъл Сити – Челси
Англия
Час – 17:00
Прогноза – 2
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Челси не се намират в най-доброто си състояние, но срещу Хъл Сити това не би трябвало да е проблем. Домакините, освен че в предния кръг бяха разбити от Ливърпул, преди това бяха разгромени с 4:1 и от Арсенал. Челси е в серия от 3 поредни победи срещу Хъл Сити. Антонио Конте няма никакво право на грешка срещу този противник. Прогноза 2.

Нант – Бастия
Франция
Час – 21:0
Прогноза – Х2
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Не виждаме причина домакините да бъдат определяни като фаворити. Тимът е в серия от 6 поредни мача без успех – точно толкова е дълга и серията им без победа в директните сблъсъци срещу Бастия. Гостите се представят много солидно според възможностите си и имат всички шансове да откраднат точка или три от Нант. Прогноза двоен шанс Х2.

Мец – Монако
Франция
Час – 21:00
Прогноза – 2
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Монако се намират в наистина страхотна форма. Те спечелиха 5 от последните си 6 мача в Лига 1, включително и двубоя срещу ПСЖ, и по този начин вече имат три точки аванс пред ПСЖ, което им дава шанс да мечтаят през тази година да станат първи. Макар и шансовете им да не изглеждат никак големи, те са длъжни да се опитат и мачът срещу Мец е много важен, за да не угаснат надеждите им преди да са възникнали. Прогноза 2.