Подробни прогнози за мачовете днес

Дижон – Бордо
Франция
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коеф. 3.00
Сигурност – 5/10
Повече от достатъчно висок ни се струва коефициентът за домакините с оглед на факта, че те спечелиха всеки един от последните си три домакински мача, а преди това едва бяха победени от ПСЖ с гол в последната минута. От друга страна, гостите са в серия от четири поредни загуби в мачовете си далеч от дома. Дижон имат добри шансове да достигнат до победата. Прогноза 1.

Рома – Спал 2013
Италия
Час – 19:30
Прогноза – 1 (-1,5 АХ)
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Има голяма вероятност Рома да спечели с убедителна преднина в днешния си мач. “Вълците“ често разгромяват по-слабите си противници на “Олимпико“, те се представят на доста високо ниво през този сезон, а Спал се очертава като един от най-слабите отбори в италианското първенство, особено когато не играят на собствен терен – Спал имат 2 точки в 7 гостувания за тази кампания. Прогноза 1 с азиатски хендикап -1,5 гола.

Цволе – Утрехт
Холандия
Час – 21:00
Прогноза – 2
Коефициент – 2.90
Сигурност – 6/10
Утрехт има сериозно предимство в преките двубои, записвайки 5 успеха и 2 равни в последните 7 случая, когато се изправиха срещу Цволе. Формата също е на страната на гостите – те са в серия от три поредни победи, сред които и успех над Аякс като гост. Да, Цволе е успешен домакин, но при този коефициент залогът за гостите си струва. Прогноза 2.

Арсенал Тула – Спартак Москва
Русия
Час – 18:30
Прогноза – 2
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Шампионът Спартак се нуждае на всяка цена от четвърта поредна победа, за да не изостане на прекалено дълга дистанция от лидера Локомотив Москва. Гостите взеха в миналия кръг дербито със Зенит и сега могат да гледат една идея по-спокойно, но въпреки това се нуждаят от точки. Арсенал не е съперник от техния ранг и смятаме, че Спартак ще постигне целта си в Тула. Прогноза 2.