Прогнози за Bet365

Урал – Локомотив Москва
Русия
Час – 18:45
Прогноза – Х
Коефициент – 3.20
Сигурност – 4/10
Урал и Локомотив Москва са двата финалиста в купата на Русия. И двата отбора не се представиха особено добре в настоящата кампания, като нито един от тях няма шанс да си осигури място в Европа чрез първенството, така че този мач е изключително важен за тях не само заради трофея. И Урал, и Локомотив загубиха последните си два мача за първенство, което показва, че формата на нито един от двата тима не е особено добра. Очакванията са футболистите на игрището да бъдат предпазливи, като е твърде възможно да видим мачът да влезе в продължения. В последните два сблъсъка между Урал и Локомотив не видяхме победител, така че това е напълно вероятна възможност. Прогноза Х.

Елфсборг – Йостерсундс
Швеция
Час – 19:30
Прогноза – 1
Коефициент – 2.20
Сигурност – 6/10
Смятаме, че домакинското предимство ще помогне на Елфсборг да достигне до трите точки. През миналия сезон, Елфсборг бе един от най-силните домакини, а Йостерсундс – един от най-слабите гости. През този, двата тима имат равен актив от точки, но мястото на провеждане на срещата ще се окаже решаващо според нас. Прогноза 1.

Хакен – ИФК Гьотеборг
Швеция
Час – 19:30
Прогноза – Х
Коефициент – 3.20
Сигурност – 4/10
На Хакен и ИФК Гьотеборг им тръгна на равенства през този сезон. Домакините имат три ремите от пет мача, а гостите дори повече – цели четири. Освен това, равен завърши и последния мач между двата тима от края на миналия сезон. Прогноза Х.

ИФК Варнамо – Трелеборгс
Швеция 2
Час – 20:00
Прогноза – 1
Коефициент – 2.00
Сигурност – 6/10
Слизаме едно ниво по-надолу в йерархията на шведския футбол, където един срещу друг се изправят отборите на ИФК Варнамо и Трелеборгс. Домакините започнаха много силно сезона с три победи от четири мача, докато Трелеборгс имат една победа, две равенства и една загуба. Шансовете са на страната на домакините. Прогноза 1.