Прогнози за 02.05.2020 г.

Беларус | Висша лига
ФК Минск - Торпедо Жодино
2:00 pm
Торпедо Жодино направи добър Сезон 2019 и през тази година започнаха не по-зле. Това е отбор, който се подобрява и развива. Благодарение на силната си полузащита, те са един от двата отбора с по само една загуба от началото на кампанията и най-впечатляващото е, че в 5 мача са допуснали едва 2 гола - и двата при гостуването на Динамо Минск. ФК Минск загуби 3 пъти в последните 4 кръга, така че считаме Торпедо за лек фаворит и с много големи шансове да не бъде победен. Прогноза двоен шанс Х2.

Прогноза

Х2

Коефициент

1.50

Сигурност: 90%
Беларус | Висша лига
Рух Брест - ФК Городея
4:00 pm
Лесно е да се направи такъв залог, след като нито един от мачовете и на двата тима не бе с повече от 2 попадения през този сезон. При домакините статистиката е още по-фрапантна - те нямат дори мач с повече от 1 гол. Разбира се, няма гаранция, че точно днес няма да се отпушат, но ни се струва доста малко вероятно. Прогноза Под 2,5 гола.

Прогноза

Под 2,5 гола

Коефициент

1.50

Сигурност: 90%
Беларус | Висша лига
Динамо Минск - ФК Слуцк
6:00 pm
Слуцк изненадващо заема върха на Беларуската висша лига, но това е донякъде следствие на добро стечение на обстоятелствата - те определено не са най-добрия отбор в дивизията. Повечето им голове бяха след грешки на противника или контраатаки, но трудно може да се каже, че са доминирали особено в мачовете си. Динамо ще играе втория си мач след смяната на треньора. В първия преди седмица те най-накрая показаха добра и уверена игра. Коефициентите неслучайно са в тяхна полза, въпреки че играят срещу лидера. Прогноза 1.

Прогноза

1

Коефициент

1.60

Сигурност: 80%