Прогнози за 02.06.2017 г.

Сион – Грасхопърс
Швейцария
Час – 21:30
Прогноза – Над 2,5 гола
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Сион и Грасхопърс направиха пет оувъра в последните шест мача помежду си. И двата отбора обичат да атакуват и не мислят чак толкова за отбраната си, така че очакваме и в този случай да направят резултатен двубой. Прогноза Над 2,5 гола.

Вадуц – Тюн
Швейцария
Час – 21:30
Прогноза – 2
Коефициент – 2.10
Сигурност – 6/10
Отборът на Вадуц се намира на последното място в класирането и със сигурност ще си остане там и след този последен кръг на швейцарското първенство. Тюн от своя страна вече седем мача не са усещали вкуса на поражението, като имат четири победи за тези седем мача. В цели 13 мача пък не са усещали този неприятен вкус от загубата и в двубоите си срещу Вадуц. Последните два от тях бяха спечелени от Тюн. На мнение сме, че ще спечелят и този. Прогноза 2.

Базел – Ст. Гален
Швейцария
Час – 21:30
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Базел за пореден път доказа огромната си доминация в швейцарското първенство и ще спечели шампионата с близо 20 точки аванс пред най-близкия си съперник Йънг Бойс. Тимът за целия сезон не допусна нито едно поражение като домакин. Противникът им е в долната половина на класирането и има повече от два пъти по-малко точки от Базел. Домакините са в серия от три поредни победи в директните двубои, последната от които с 3:0 като гост. Прогноза 1.

Йънг Бойс – Лозана
Швейцария
Час – 21:30
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Йънг Бойс още от преди няколко кръга си осигури второто място в крайното класиране, даващо право на участие в Шампионската лига, но това не спира отбора да играе добър футбол. Очакваме домакините да покажат добър футбол и срещу втория отзад напред в таблицата тим на Лозана, който едва ще се спаси от изпадане. Когато в началото на сезона Йънг Бойс домакинства на Лозана, тимът завърши с резултат 7:2 в полза на домакините. Това едва ли е забравено от играчите и на двата отбора. Прогноза 1.