Футболни прогнози за 02.06.2018 г.

Австрия – Германия
Приятелски мач
Час – 19:00
Прогноза – 2
Топ Коефициент – 1.55
Сигурност – 8/10
Да, вярно е, че Германия не се представя добре в контролите си след края на квалификационния цикъл и не спечели нито една от тях, но в тяхно извинение можем да кажем, че в тях те срещнаха едни от най-добрите отбори в света – Бразилия, Испания, Франция и Англия – като загубиха единствено от Бразилия. Срещу Австрия мачът ще е съвсем различен. Австрийците завършиха чак на четвърто място своята квалификационна група за Мондиала, докато “Бундестима“ завърши с баланс 10-0-0. Прогноза 2.

Англия – Нигерия
Приятелски мач
Час – 19:15
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Англичаните също имат много сериозни контроли – срещу Италия, Холандия, Бразилия и Германия – и се представиха съвсем прилично – три равенства и една победа. В последните контроли на Нигерия пък виждаме равенство с Конго и загуба от Сърбия. Едва ли тези резултати ще им дадат добри шансове за гостуването на “Уембли“. Прогноза 1.

Швеция – Дания
Приятелски мач
Час – 20:45
Прогноза – Х
Коефициент – 3.10
Сигурност – 4/10
Очакваме тези две Скандинавски страни да си спретнат едно реми преди предстоящото Световно първенство, на което ще участват и Швеция, и Дания. Трудно можем да открием някаква сериозна разлика в класите – и двата отбора завършиха втори в квалификационните си групи и се класираха за Мондиала след бараж, като и двата имат по една победа, едно равенство и две загуби в контролите си след това. Прогноза Х.

Исландия – Норвегия
Приятелски мач
Час – 23:00
Прогноза – 1
Коефициент – 2.00
Сигурност – 6/10
Исландия е по-добре представящият се отбор от двете северни страни през последните години. Домакините направиха сериозен пробив на ЕВРО 2016 и се класираха за СП 2018, докато последното участие на Норвегия на голям форум е през 2000 г., когато отпаднаха от групата на Европейското в Белгия и Холандия. Без съмнение, в момента малката Исландия разполага с по-качествен отбор от Норвегия и ще е логично домакините да победят. Прогноза 1.