Прогнози за 02.06.2019 г.

Елче – Депортиво Ла Коруня
Испания 2
Час – 21:00
Прогноза – 2
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
В днешния ден ще се проведат по-голямата част от срещите на 41-ия кръг в Сегунда Дивисион, в която все още има доста нерешени неща, едно от които е дали Депортиво Ла Коруня ще достигне до плейофите. В момента този тим с огромни традиции в испанския футбол е на границата и последните 2 мача ще решат всичко. Затова и Депортиво са толкова сериозни фаворити като гости на Елче – защото те ще играят на живот и смърт, докато за домакините не би имало никаква разлика между победа и загуба. Резултатът от първия полусезон – 4:0 за Ла Коруня – също играе роля, разбира се. Прогноза 2.

Албасете – Малага
Испания 2
Час – 21:00
Прогноза – 2
Коефициент – 2.50
Сигурност – 6/10
Домакинска загуба очакваме от дербито между 3-ия и 4-ия в класирането, тъй като Албасете спечелиха само веднъж в последните 5 мача, докато Малага спечели всяка една от последните си 3 срещи. Прогноза 2.

Кадиз – Екстремадура
Испания 2
Час – 21:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Кадиз е основният отбор, с който Депортиво Ла Коруня се борят за последното място в плейофите. За момента Кадиз е отборът с малко предимство в головата разлика и, за съжаление на феновете на Депортиво, поне днес те едва ли ще загубят точки. Прогноза 1.

Майорка – Гранада
Испания 2
Час – 21:00
Прогноза – Х
Коефициент – 2.80
Сигурност – 5/10
Равенството в този мач ще гарантира, че Гранада ще се класира за Ла Лига директно, ако в последния кръг спечели само 1 точка, както и че Майорка ще играе в плейофите при победа в последния кръг – две неща, които няма да са сигурни, ако даденият отбор победи. Заради това смятаме, че точката ще устрои идеално и Майорка, и Гранада. Прогноза Х.