Прогнози за 02.06.2020 г.

Дания | Суперлига
Брьондби - Сьондерийске
8:00 pm
През миналите 1-2 години Брьондби се проваляше в мачовете си срещу Сьондерийске, но сега изглеждат способни да направят по-добро представяне, защото този сезон са много по-добри от днешния си противник. Залозите не трябва да са с големи суми, защото двата тима изчакват плейофите без да има за какво да се борят преди тях, но все пак определено Брьондби е фаворит като домакин. Прогноза 1.

Прогноза

1

Коефициент

1.70

Сигурност: 80%
Чехия | Първа Лига
Млада Болеслав - Фастав Злин
7:00 pm
Млада Болеслав е в позиция, в която може да се бори за Лига Европа (6 точки разлика до третото място), но и в същото време може да изпадне до плейофите за оцеляване. Тимът е сред най-добрите домакини с 9 победи от 13 мача. Фастав Злин няма шанс да не играе плейофи, тъй като е твърде назад в класирането след крайно неубедителен сезон, особено в гостуванията си. През кампанията Млада Болеслав победи два пъти Фастав Злин. Прогноза 1.

Прогноза

1

Коефициент

1.95

Сигурност: 70%
Чехия | Първа Лига
Яблонец - Слован Либерец
7:00 pm
След като през първия полусезон видяхме резултат 2:2 в мач между Яблонец и Слован Либерец, а цялостно погледнато през сезона домакините имат 15 от 26 мача с Над 2,5 гола, а гостите още повече - 17 от 26, виждаме добра статистическа основа да заложим за оувър при 2.00 коефициент. Прогноза Над 2,5 гола.

Прогноза

Над 2,5

Коефициент

2.00

Сигурност: 60%
Чехия | Първа Лига
Прибрам - Славия Прага
9:00 pm
Първият срещу последния в класирането е късния мач в чешкото първенство днес. Славия Прага е не просто първи, но и притежава задоволителен аванс на върха. Тимът има просто желязна защита, допускайки средно 1 гол на 3 мача, а в същото време атаката им работи по-добре от всеки друг тим в Чехия. В миналия кръг победиха третия в таблицата с 5:0, което показва и в каква форма са. Прогноза 2 с азиатски хендикап -1,5 гола.

Прогноза

2 (-1,5 АХ)

Коефициент

1.50

Сигурност: 90%