Прогнози за 02.07.2017 г.

Молде – Викинг
Норвегия
Час – 19:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Молде заема пето във временното класиране и е на напълно стопяема дистанция от лидерите. В същото време, Викинг е на последно място с едва 9 точки в 21 кръга. Молде е отборът в най-добра форма в норвежкото първенство (на база мачовете от последните пет кръга) и победата им днес изглежда в кърпа вързания срещу намиращия се в криза опашкар Викинг. Прогноза 1.

Бран – Волеренга
Норвегия
Час – 21:00
Прогноза – Над 2,5 гола
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
И в двата мача между Бран и Волеренга от Сезон 2016 видяхме по пет попадения. И през този очакваме двата тима да вкарат много. Бран има най-много голове в домакинските си двубои сред всички отбори в страната – цели 22 в 7 мача. Волеренга също показа, че знае как да бележи, вкарвайки 8 гола за последните си три мача. Също така, Волеренга е вторият отбор в Норвегия с най-много попадения в мачовете на отбора (и в двете врати) през сезона. Прогноза Над 2,5 гола.

Хаугесунд – Тромсьо
Норвегия
Час – 19:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.90
Сигурност – 7/10
Хаугесунд показва отлична форма и вече 6 поредни мача няма загуба. В последното си домакинство, тимът спечели срещу гранда Розенборг. Тимът спечели и домакинството си от миналия сезон на Тромсьо, който пък сега заема предпоследното място след неубедителните си изяви през кампанията. Прогноза 1.

Сандефьорд – Стабек
Норвегия
Час – 19:00
Прогноза – 1
Коефициент – 2.30
Сигурност – 6/10
Домакините не загубиха нито едно от последните си шест излизания пред собствена публика, което ни индикира, че е много вероятно да победят днес Стабек. Още повече, че Стабек прилича на разграден двор в последните седмици. Гостите са в серия от четири поредни загуби, в които допуснаха цели 16 гола. Прогноза 1.