Прогнози за 02.07.2018 г.

Бразилия – Мексико
Световно първенство
Час – 17:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Не очакваме изненади в днешните осминафинали на Световното първенство. В първия мач, Бразилия излиза срещу състава на Мексико. “Селесао“ успя да излезе от групите без да хаби много усилия, което ще им бъде много ценно в елиминациите, докато Мексико изигра най-силния си мач в първия кръг, а след това започна рязко да сваля нивото и така се стигна до разгромната загуба от Мексико в последния кръг, която за малко да им коства мястото на осминафиналите. Не смятаме, че Мексико имат качествата да се съревновават с Бразилия. Прогноза 1.

Белгия – Япония
Световно първенство
Час – 21:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
И в другия мач виждаме ясно изразен фаворит. Япония се класираха за осминафиналите благодарение до голяма степен на благоприятно стечение на обстоятелствата, без да покажат кой знае каква класа. Белгия пък е един от само двата отбора с 9 точки в групите и това е сериозна заявка за достигане поне до 1/4-финалите. Прогноза 1.
Лилестрьом – Стромгодсет
Норвегия
Час – 19:00
Прогноза – 1
Коефициент – 2.50
Сигурност – 6/10
И двата тима се представят значително по-добре в домакинствата си, което е проблем за Стромгодсет днес. Те нямат победа в шест поредни мача като гост, докато домакините са със само една домакинска загуба за сезон 2018. Това си личи и в преките двубои, където Лилестрьом спечели с 2:0 последните си два мача срещу Стромгодсет, въпреки че загуби със същата разлика последните си две гостувания. Прогноза 1.

Хафнарьордур – Стярнан
Исландия
Час – 23:00
Прогноза – Х2
Коефициент – 1.65
Сигурност – 8/10
Стярнан се радва на четири поредни победи, докато противникът им е далеч от очакваното ниво и има само една победа в последните си шест двубоя. Формата на гостите и фактът, че все още нямат загуба като гост, ни водят към залог за тях. Прогноза двоен шанс Х2.