Прогнози за 02.07.2019 г.

Бенин – Камерун
Купа на Африканските Нации
Час – 19:00
Прогноза – 2
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Днес е денят на последните мачове от групите на провежданата в Египет Купа на Африканските Нации. 4 мача от египетските терени предстоят днес, като се започва от Група F, където на първо и второ място са Камерун и Бенин. Символичните гости победиха Гвинея Бисау с 2:0 и завършиха 0:0 с Гана, докато Бенин направиха 2 ремита без да блестят с нищо. Това не е златното поколение на Камерун, но все пак не са паднали толкова ниско, че да бъдат под летвата, наречена “Бенин“. Западноафриканският тим никога не е имал каквито и да е футболни постижения. Тимът никога не е излизал от групата на Купата на Африканските Нации, а освен това дори никога не е печелил мач на какъвто и да е официален турнир. Прогноза 2.

Гвинея Бисау – Гана
Купа на Африканските Нации
Час – 19:00
Прогноза – 2
Коефициент – 1.85
Сигурност – 7/10
Гвинея Бисау е отбор от ранга на Бенин, дори и на по-ниско ниво. Тимът едва през 2017 г. участва за сефте в Купата на Африканските Нации и завърши с 1 т. в групата си. Очакваме да им се случи същото и сега, след като направиха равен с Бенин и загубиха с 2:0 от Камерун. Отборът има само 2 победи в последните 20 мача. Противник сега е Гана, които са в положението на Камерун – по-слабо поколение от минали години, но много опит и все пак достатъчно класа да се справят с отбори като Гвинея Бисау. Прогноза 2.

Ангола – Мали
Купа на Африканските Нации
Час – 22:00
Прогноза – Х
Коефициент – 2.85
Сигурност – 5/10
За африканските мачове не е чуждо резултатът да е предварително ясен, когато един и същ резултат урежда и двата отбора, какъвто е случаят сега. Ангола ще излезе от групата при реми, а Мали ще си осигури първата позиция. Целите и на двата тима ще бъдат изпълнени при излизане на Прогноза Х.

Мавритания – Тунис
Купа на Африканските Нации
Час – 19:00
Прогноза – 2
Коефициент – 1.55
Сигурност – 9/10
В този мач Мавритания се нуждае от задължителна победа, а Тунис от една точка, за да се класират напред, но мислим, че по-скоро резултатът ще приключи с 3 точки за тима на Тунис, който остави много хубави впечатления на Мондиал 2018 г., а след това бе почти перфектен в предхождащите африканската купа мачове, в които дори записа и победа над вицесветовния шампион Хърватия. Те все още не показват най-доброто си лице в Египет, но без значение от това са категоричен фаворит срещу Мавритания. Прогноза 2.