Еврофутбол прогнози за Шампионска лига

Карабах – Виктория Пилзен
Квалификации за Шампионска лига
Час – 19:30
Прогноза – 1Х
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Виктория Пилзен трябваше да направи доста повече в домакинството си. Сега ще им бъде много по-трудно, тъй като азербайджанския Карабах се представя много добре в домакинските си двубои. Нулевото равенство в първия мач може да помогне на чешкия представител да продължи и с равенство, но определено не ги виждаме как ще спечелят в Азербайджан. Прогноза двоен шанс 1Х.

Апоел Никозия – Розенборг
Квалификации за Шампионска лига
Час – 20:00
Прогноза – Х2
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
За разлика от Виктория Рилзен, Розенборг си свършиха работата в първия мач с победа с 2:1. Те се показаха като по-добрият тим от тази двойка. Тимът на Розенборг е с големи традиции в европейските клубни турнири и в момента разполага с един много боеспособен отбор. Вярваме, че няма да загубят в Кипър и ще достигнат до плейофите. Прогноза двоен шанс Х2.

Динамо Тбилиси – Динамо Загреб
Квалификации за Шампионска лига
Час – 20:00
Прогноза – 2
Коефициент – 2.05
Сигурност – 6/10
Тук си имаме два отбора, при които разликата в класите е твърде голяма. Грузинският шампион разчита най-вече на местни играчи, чиито качества не са съизмерими с тези на хърватския първенец. Смятаме, че Марко Рог и компания ще затвърдят победата с 2:0 от първия мач и още веднъж ще спечелят. Прогноза 2.

ПК-35 – Илвеш
Финландия
Час – 18:30
Прогноза – 2
Коефициент – 2.20
Сигурност – 6/10
От Шампионската лига се насочваме към първенството на Финландия. Там един срещу друг излизат отборите на ПК-35 и Илвеш. Домакините са последни в таблицата с 13-точков актив, докато гостите заемат 6-тото място и имат 28 точки. Илвеш показват по-добри игри през сезона и много по-голяма стабилност. Ако не стане някаква изненада, трите точки трябва да отидат в посока към гостуващия отбор. Прогноза 2.