Футболни прогнози 365 – Мачовете за днес

Адмира Мьодлинг – ЦСКА-София
Втори квалификационен кръг на Лига Европа
Час – 20:00
Прогноза – 2
Коефициент – 2.20
Сигурност – 6/10
Отвори акаунт в Efbet и спечели 110 лв бонус
Адмира доказаха това, от което се опасяваха всички австрийци – че отборът е доста по-слаб в сравнение с миналата година и че няма големи шансове срещу ЦСКА. Победата с 3:0 на “Армейците“ със сигурност не бе незаслужена и е доста вероятно да достигнат до втора победа и в гостуването си на австрийска земя. Прогноза 2.

Рейнджърс – Осиек
Втори квалификационен кръг на Лига Европа
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 1.90
Сигурност – 7/10
Шотландските отбори традиционно разчитат на домакинската подкрепа в европейските двубои, но въпреки това Рейнджърс успяха да спечелят в мача си като гост на Осиек, което показва превъзходството им над противника. Осиек не е от най-силните хърватски отбори. Те финишираха на почти 30 точки от върха, а в Европа едва отстраниха скромен молдовски отбор в предния кръг. Очакваме възпитаниците на Стивън Джерард да победят тази вечер. Прогноза 1.

Ла Фиорита – Спартакс
Втори квалификационен кръг на Лига Европа
Час – 21:45
Прогноза – 2 (-1,5 АХ)
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Ла Фиорита е може би един от най-слабите отбори, участващи все още в европейските турнири. Те отпаднаха от гибралтарски отбор в първия кръг на Шампионската лига и това ги изпрати във втория кръг на квалификациите за Лига Европа. Спартакс също идват след загуба в Шампионска лига, но те играха срещу много сериозен отбор – Цървена Звезда – и им дадоха сериозен отпор, между другото. В първия мач, Спартакс разгромиха Ла Фиорита с 6:0 и това бе напълно очаквано. Смятаме, че ще победят с поне два гола разлика и днес. Прогноза 2 с азиатски хендикап -1,5 гола.

Крузейдърс – Олимпик Любпяна
Втори квалификационен кръг на Лига Европа
Час – 21:45
Прогноза – 2
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Още една двойка между два доста неравностойни отбора. Всички българи видяхме, че Крузейдърс на този етап е доста далеч от истината и това се показа не само в мачовете срещу Лудогорец, но и в първия сблъсък срещу Олимпия Любляна, в който словенците имаха тотално надмощие и спечелиха с 5:1. Прогноза 2.