Прогнози за 02.08.2019 г.

Черно море – Славия
България
Час – 21:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.75
Сигурност – 8/10
Черно море е един от най-добре играещите отбори от началото на сезона. “Моряците“ изглеждат преродени след многото драми в тима в края на миналия сезон и смяната на половината отбор. Те победиха носителя на купата Локомотив Пловдив и вицешампиона ЦСКА, а в последния кръг направиха равенство със силния тим тим на Етър. Славия също играха със “Смърфовете“ и “Армейците“, но загубиха и двата мача. Те победиха единствено гласеният за изпадащ отбор на Витоша Бистрица у дома. Прогноза 1.

Витоша Бистрица – Арда Кърджали
България
Час – 18:45
Прогноза – 2
Коефициент – 2.60
Сигурност – 6/10
Амбициозният проект на Арда Кърджали за сега дава добри резултати. Те записаха две нулеви равенства в началото, а след това завоюваха и първата си победа в историята на ниво елит – успех над Берое. Витоша междувременно е с 0 точки срещу името си. Тимът не показва нищо стойностно до момента. Прогноза 2.

Силкеборг – Хобро
Дания
Час – 20:00
Прогноза – 2
Коефициент – 2.60
Сигурност – 6/10
Силкеборг са в същото положение като Витоша Бистрица – 3 загуби от 3 кръга в своето първенство, като дори тяхната голова разлика е по-лоша – 1:9. Хобро е с 3 равенства в тези 3 изиграни кръга до момента и може да получи предимство преди този мач. Прогноза 2.

Цволе – Вилем II
Холандия
Час – 21:00
Прогноза – Х2
Коефициент – 1.75
Сигурност – 8/10
Вилем II разполага с всички предпоставки, за да очаква да не загуби този двубой. Гостите спечелиха 3 поредни двубоя срещу Цволе, включително и двата от миналия сезон. Те завършиха пред този отбор в класирането и според нас незаслужено се оценяват като аутсайдери от компаниите за спортни залози. Прогноза двоен шанс Х2.