Прогнози за 02.08.2020 г.

Италия | Серия А
Лече - Дженоа
9:45 pm
С двете си победи в последните три мача Лече си даде шанс да се бори за оцеляването си. Съдбата им обаче не е в собствените ръце - те трябва да се надяват на грешка на Дженоа. Във всеки случай обаче победата на Лече е задължителна, за да могат да се надяват. Ще видим с колко голямо желание ще играят Парма, но така или иначе имат цели 7 контузени и наказани, така че ще им бъде трудно дори и при пределна мотивация. Прогноза 1.

Прогноза

1

Коефициент

1.55

Сигурност: 80%
Италия | Серия А
Дженоа - Верона
9:45 pm
С оглед на очакваната победа на Лече, не остава друго за Дженоа освен победата. “Грифоните“ не са изпадали от Серия А през последните 13 години и ще бъде голям провал за Давиде Никола да попадне в червената зона при положение, че разполага с никак не лоши футболисти. С изключение на Иван Радоканович, всички останали ще бъдат на разположение за решителния мач. В същото време, списъкът с контузени на Верона наброява 7 играча. Прогноза 1.

Прогноза

1

Коефициент

1.60

Сигурност: 80%
Италия | Серия А
Сасуоло - Удинезе
9:45 pm
В последните 11 мача Сасуоло паднаха единствено от Наполи и Милан. Те играха и с други грандове - Лацио, Ювентус и Интер, но срещу тях не загубиха, както и срещу останалите си противници. В същия период Удинезе загуби от Торино, Аталанта, Сампдория, Наполи и Лече. Залагаме за победа на 8-ия Сасуоло срещу 14-ия Удинезе. Прогноза 1.

Прогноза

1

Коефициент

1.85

Сигурност: 70%
Италия | Серия А
СПАЛ 2013 - Фиорентина
7:00 pm
Безславният сезон на СПАЛ ще приключи също толкова безславно според нас. Отборът спечели 2 точки в 11 кръга след карантината и последното място е най-заслуженото класиране за тях. Фиорентина загуби само един път в последните 8 кръга и има 3 поредни победи срещу СПАЛ. Прогноза 2.

Прогноза

2

Коефициент

1.50

Сигурност: 90%