Прогнози за Висша Дивизия – Ирландия

Дери Сити – Голуей
Ирландия
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент в Bet365 – 1.80
Сигурност – 7/10
Дери Сити имаха известни проблеми в играта си в последно време, но в миналия кръг показаха добро лице и надвиха силния домакин Шамрок Роувърс. Днешното им домакинство срещу средняка Голуей, който е в серия от три поредни загуби, би трябвало да протече леко. Прогноза 1.

Шамрок Роувърс – Сейнт Патрикс
Ирландия
Час – 22:00
Прогноза – 1
Коефициент – 2.10
Сигурност – 6/10
Въпреки загубата в последния кръг, Шамрок Роувърс си остава един страхотен домакин. Преди тази загуба, те бяха в серия от три поредни победи на собствен терен. Те продължават да бъдат в отлична позиция да атакуват местата, даващи право на участие в Европа, и очакваме да бъдат максимално мотивирани днес и да победят поне на хартия по-слабият си противник. Прогноза 1.

Бохемиън – Дъндалк
Ирландия
Час – 21:45
Прогноза – 2
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Шампионът на страната Дъндалк прави един запомнящ се сезон. Те стигнаха чак до плейофите за влизане в групите на Шампионската лига и бяха на крачка да влязат, но и мястото в Лига Европа също е грандиозен успех за тима. Те са лидери в класирането, но преднината им не е голяма и няма никакво място за отпускане. Бохемиън паднаха с 2:0 от Дъндалк в домакинството си в началото на сезона. Прогноза 2.

Кордоба – Луго
Испания 2
Час – 22:00
Прогноза – Х
Коефициент – 3.30
Сигурност – 4/10
Мирише на равенство този мач. Домакините записаха 1 равенство в първите 2 кръга, докато и двата мача на гостите бяха ремита. Трудно може да се каже, че един от тези двата отбора превъзхожда другия, така че залогът за равенството е правилният избор тук. Прогноза Х.