Прогнози за 02.09.2017 г.

Сърбия – Молдова
Квалификации за СП
Час – 19:00
Прогноза – 1 (-0,5 АХ)
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
За разлика от последните квалификации, през тези сърбите се представят на много добро ниво. Те са лидери в класирането без нито една загуба до момента. Молдова пък е на последно място с 2 спечелени точки от 6 кръга. Молдовците загубиха у дома от Сърбия с 3:0, най-вероятно ще претърпят поражение с разлика и днес. Прогноза 1 с азиатски хендикап -0,5 гола.

Грузия – Ирландия
Квалификации за СП
Час – 19:00
Прогноза – 2
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
В друг мач от групата, 1/8-финалиста от Евро 2016 Ирландия гостува Грузия. Ирландците имат много добър отбор. Те са втори в класирането, но единственото, което ги разделя от сърбите, е головата разлика. Грузинците пък са предпоследни без нито една победа. Прогноза 2.

Испания – Италия
Квалификации за СП
Час – 21:45
Прогноза – Х
Коефициент – 3.40
Сигурност – 4/10
В дербито на септемврийските квалификации, Испания и Италия излизат на “Сантяго Бернабеу“. Двата тима си делят първото място в групата с по 16 точки и, с оглед на ниското ниво на останалите отбори в групата, е напълно възможно да не загубят нито точка в оставащите си двубои. Имайки предвид, че победителят в този мач е много вероятен шампион в групата, напълно логично е и двата отбора да се постараят да не загубят и да се надяват след това головата разлика да ги класира първи. Отборите винаги правят равностойни мачове в последните години и очакваме този да е още един такъв. Прогноза Х.

Финландия – Ирландия
Квалификации за СП
Час – 19:00
Прогноза – 2
Коефициент – 2.00
Сигурност – 6/10
Финландците спечелиха само една точка до момента и за тях пътят към мондиала и на теория е без изход. Исландия се представя в пъти по-добре и дели първата позиция с Хърватия, изпреварвайки Турция и Украйна, с което доказват пред света, че четвъртфинала на Европейското не е бил никак случаен. Би трябвало да спечелят и днес. Прогноза 2.