Футболни прогнози с топ коефициент за Betfair

Фортуна Дюселдорф – Дуисбург
Германия 2
Час – 21:30
Прогноза – 1
Коефициент 1.80
Сигурност – 7/10
Фортуна Дюселдорф има шест победи в последните си седем мача и с тези си резултати заема второто място в класирането. Доста по-скромно е представянето на Дуисбург, които имат три загуби, равен и победа в последните си пет двубоя. Включвайки домакинския фактор в уравнението, предимството на Фортуна изглежда достатъчно голямо за постигане на победа. Прогноза 1.

Фрозиноне – Кремонезе
Италия 2
Час – 21:30
Прогноза – 1
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
Успешно е началото и на отбора на Фрозиноне, който е лидер във временното класиране на Серия Б с 13 пункта от 6 мача. Новакът Кремонезе се представя според възможностите си с по две победи, равни и загуби, но като гост на един от борещите се за промоция тимове ще му е много тежко. Прогноза 1.

Гленторан – Крузейдърс
Северна Ирландия
Час – 21:45
Прогноза – 2
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Крузейдърс няма проблеми в гостуванията си на Гленторан, като спечели последните три такива. Последното гостуване бе в началото на календарната година и завърши с резултат 3:0 за Крузейдърс. Класата на гостите е доста по-висока и ще е логично да спечелят. Прогноза 2.

Льо Авър – Лориен
Франция 2
Час – 21:45
Прогноза – Под 2,5 гола
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
Пет от последните шест мача на домакините завършиха с по-малко от три попадения, както и последните три мача на гостите. Това са двата отбора с двете най-добри защити до момента във френската втора лига и поради това очакваме да не видим повече от два гола. Прогноза Под 2,5 гола.