Футболни прогнози за Шампионска Лига

Ювентус – Йънг Бойс
Шампионска лига
Час – 19:55
Прогноза – 1 (-1,5 АХ)
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Дори и без Кристиано Роналдо в състава си, едва ли “Старата госпожа“ ще срещне затруднения срещу аутсайдера Йънг Бойс, който в първия кръг бе разгромен с 3:0 на собствен терен от Манчестър Юнайтед. Ювентус е в серия от четири поредни победи с хендикап, включително успеха като гост над Валенсия в ШЛ и победата в последния кръг на Калчото срещу Наполи. Прогноза 1 с азиатски хендикап -1,5 гола.

Рома – Виктория Пилзен
Шампионска лига
Час – 22:00
Прогноза – 1 (-1,5 АХ)
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
Лесен успех очакваме и за основния конкурент на Ювентус през последните години – столичния Рома. Те започнаха сезона по повече от неприятен начин, но през уикенда спечелиха “Дерби дела Капитале“ и това без съмнение е повишило рязко духа им. Сега те ще потърсят нов успех с разлика в първото си домакинство в Шампионска лига през сезона. Както добре помним от миналата година, “Вълците“ могат да се представят много успешно в този турнир. Прогноза 1 с азиатски хендикап -1,5 гола.

ЦСКА Москва – Реал Мадрид
Шампионска лига
Час – 22:00
Прогноза – 2
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Изключително добър ни се вижда коефициентът за Реал Мадрид като имаме предвид, колко отслабен в момента е ЦСКА Москва и колко по-силно се представя “Белия балет“ в Шампионска лига в сравнение с първенството. Началото на октомври не е най-неприятното време за гостуване в Русия, така че не очакваме гостите да имат проблеми. Прогноза 2.

Манчестър Юнайтед – Валенсия
Шампионска лига
Час – 22:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Връщайки се на група H, не очакваме и другият фаворит в нея – Манчестър Юнайтед – да бъде особено затруднен. Валенсия не успя да направи нищо като домакин срещу Ювентус, въпреки че игра повече от час с числово превъзходство, и едва ли ще са много по-добри като гост на “Олд Трафорд“, където (вероятно) няма да имат щастието да играят с човек повече. Гостите са доста колебливи и в испанското първенство – имат само една победа в осем кръга. Прогноза 1.