Европейски футбол – Шампионска лига

Севиля – Динамо Загреб
Шампионска лига
Час – 21:45
Прогноза – 1 (-1 ХК)
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Динамо Загреб не успяха да направят на практика нищо в групата си в Шампионската лига. Те записаха три загуби, в които така и не съумяха да реализират поне едно попадение. Севиля върви много добре и е във форма да се бори за първото място в групата. Смятаме, че разликата в класите е твърде голяма и домакините ще спечелят с убедителен резултат. Прогноза 1.

Ювентус – Лион
Шампионска лига
Час – 21:45
Прогноза – Х
Коефициент – 5.50
Сигурност – 4/10
Според нас, букмейкърите доста подценяват Лион в този двубой, давайки на Ювентус под 1.20 коефициент. Истината ни изглежда доста по-различна. В миналия двубой между двата отбора във Франция, Лион се представиха много по-добре от съперника си и могат да съжаляват много за крайния резултат. Въпреки че паднаха, те показаха, че най-малкото не са по-слаби от „Старата госпожа“. Предполагаме, че ще видим доказателство за това тази вечер. Прогноза Х.

Копенхаген – Лестър
Шампионска лига
Час – 21:45
Прогноза – 2
Коефициент – 3.40
Сигурност – 6/10
Още един мач, в който коефициентите ни се виждат неправилно определени. Не виждаме защо Лестър трябва да е отборът с по-голям коефициент, след като спечели и трите си мача в групата. Побеждавайки днес, те до голяма степен ще си осигурят първото място в групата. Копенхаген не е лош отбор, но просто отстъпва по класа на шампиона на Англия. Прогноза 2.

Легия Варшава – Реал Мадрид
Шампионска лига
Час – 21:45
Прогноза – 2 (-2 ХК)
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Реал Мадрид победи у дома Легия Варшава с 5:1 преди две седмици. Поляците избраха стратегията да играят красив и отворен футбол, което определено им се получи и стана отличен мач, но тази стратегия е пагубна срещу отбор като Реал Мадрид. В единственото си домакинство до момента, Легия паднаха от Борусия Дортмунд с 6:0. Чак такъв резултат се съмняваме да видим тази вечер, но поне три гола би трябвало да е аванса на гостите в края на мача. Прогноза 2 с хендикап -2 гола.