Прогнози за мачовете от Лига Европа

АЕК Атина – Милан
Лига Европа
Час – 20:00
Прогноза – 2
Коефициент 2.00
Сигурност – 6/10
Въпреки провала на Милан в домакинството си на АЕК в миналия кръг, този коефициент за “Росонерите“ ни изкушава да заложим за тяхна победа. Милан спечелиха останалите си два мача в групата, а и сега трябва да потърсят победата, за да си осигурят първото място и да гледат по-спокойно към последните два кръга. Ако покажат желание за победа, класните играчи на гостите няма как да не я постигнат. Прогноза 2.

Аполон Лимасол – Аталанта
Лига Европа
Час – 20:00
Прогноза – 2
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
Аталанта показват напълно сериозно отношение към турнира и са първи в групата, въпреки компанията на Лион и Евертън в нея. Шансовете на гостите са много по-добри и най-вероятно по-добри от тези, които предполага коефициента, така че залогът тук си заслужава. Прогноза 2.

Лион – Евертън
Лига Европа
Час – 20:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
За разлика от Аталанта, Евертън демонстрират типичното за повечето английски отбори пренебрежение към турнира и имат само една спечелена точка до момента – като домакин на Аполон. Лион е с пет точки на сметката си, “Хлапетата“ показват по-добра игра в турнира и би трябвало да победят. Прогноза 1.

Лацио – Ница
Лига Европа
Час – 22:05
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Лацио е един от най-добре играещите отбори в европейския футбол в този момент, а от страхотната им форма се опари и френския Ница преди две седмици, когато “Орлите“ победиха с 3:1. Ница са в тежката серия от пет поредни загуби, докато Лацио продължават да се представят блестящо на всички фронтове, така че очакваме домакините да се поздравят с трите точки тази вечер и да си гарантират първото място в групата. Прогноза 1.