Суперлига на Сърбия

Чукарички – Войводина
Сърбия
Час – 18:30
Прогноза – 1
Коефициент – 1.85
Сигурност – 7/10
Домакините се намират в изключителна форма, печелейки последните си седем мача. В предния кръг дори победиха като гост лидера Цървена Звезда. Те са на второ място във временното класиране. Петият Войводина не може да се похвали с подобни резултати. Те не успяха да отбележат нито един гол в последните два кръга. На стадиона на Чукарички, всички шансове изглеждат на страната на домакините. Прогноза 1.

Рад – ОФК Белград
Сърбия
Час – 18:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Традиция в мачовете между тези два отбора е винаги да побеждава домакина. В последните 11 мача между двата отбора, в 9 от случаите е печелил домакина, а останалите два мача са равенства. Като гледаме състоянието на гостите, много е вероятно традицията да продължи. ОФК Белград са в серия от шест поредни мача без победа. Домакините пък спечелиха три от последните си четири двубоя. Прогноза 1.

Вождовач – Цървена Звезда
Сърбия
Час – 17:00
Прогноза – 2
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Убедителният лидер във временното класиране Цървена Звезда едва ли ще има проблеми срещу аутсайдера в шампионската група на първенството Вождовач. Цървена звезда спечелиха 26 от 32-та си мача до този момент в първенството, имат само една загуба и невероятните 84 гола – за сравнение, вторият Чукарички има само 44. Очевидно, че Звезда са доминант през този сезон и Вождовач едва ли е отбор, който ще може да ги спре. Прогноза 2.

Спартак – Ягодина
Сърбия
Час – 18:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Мач от долната половина на първенството. Ягодина са на последно място и са фаворит за изпадане. Те имат 7 загуби в последните си 9 мача. В същото време, домакините спечелиха 7 точки в последните си 3 мача. Прогноза 1.