Прогнози за 03.05.2019 г.

Евертън – Бърнли
Англия
Час – 22:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.55
Сигурност – 8/10
Очакваме победа за Евертън, макар и да не очакваме тя да дойде много лесно, тъй като Бърнли играе добре напоследък. “Карамелите“ обаче са твърде силни в домакинските си мачове. Последните им четири двубоя на “Гудисън Парк“ се паднаха срещу много здрави съперници от елита на страната – Ливърпул, Челси, Арсенал и Манчестър Юнайтед. Въпреки тази елитна съпротива, домакините не допуснаха гол в нито една среща, а изглежда, че формата им продължава да върви във възходяща тенденция, тъй като в последното си домакинство спечелиха с 4:0 срещу Манчестър Юнайтед. Прогноза 1.

Майнц 05 – РБ Лайпциг
Германия
Час – 21:30
Прогноза – 2
Коефициент – 1.65
Сигурност – 8/10
И двата отбора гледат спокойно към последните кръгове, след като вече постигнаха поставените пред тях цели, затова ще заложим просто за по-добрия отбор, който без съмнение е РБ Лайпциг, особено в последните мачове. Ралф Рангник и неговите футболисти работят много добре напоследък и спечелиха всичките си 7 мача от края на март насам. Майнц 05 пък загубиха 9 от последните си 12 мача. Трябва да отбележим, че повечето от загубите им бяха като гост, но дори и като домакин не вярваме да се опънат на Лайпциг. Прогноза 2.

Ювентус – Торино
Италия
Час – 21:30
Прогноза – 1
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
За Ювентус този мач е без значение, но точно срещу Торино те няма и да си помислят да играят отпуснато и един вид да подарят победата на “Биковете“. Между тези два градски съперника има стара вражда и “Бианконерите“ ще играят за победа, в това можем да сме сигурни. Това само по себе си е достатъчно за залога, тъй като Ювентус е сериозен фаворит във всички домакинства в Италия, когато е мотивиран за победата. Прогноза 1.

Берое – Лудогорец
България
Час – 20:00
Прогноза – Под 2,5 гола
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Берое се превърна в препъни камъка за отбора на Лудогорец. Те играят много солидно срещу шампиона и в 4 поредни мача не са допускали повече от един гол срещу “Зелените“. Те също не можаха да вкарат повече от гол обаче и по този начин всичките тези срещи бяха с Под 2,5 гола. Без никакви голове пък завърши последния директен мач, който се игра преди малко повече от месец. Прогноза Под 2,5 гола.