Прогнози за 03.06.2019 г.

Истра 1961 – Шибеник
Хърватия Плейоф за Първа дивизия
Час – 20:00
Прогноза – Х2
Коефициент – 2.00
Сигурност – 6/10
Футболният клуб Истра завърши сезона в Първа дивизия с някои катастрофални резултати, включително загуба с 0:7 от Риека и няколко други поражения с 3 или 4 гола разлика. Те не успяха да победят и Шибеник в първия мач в петък, с което повториха историята от преди две години. Тогава същите два отбора играха в същия плейоф и отново в първия мач срещата завърши 1:1 на терена на Шибеник. Тогава Истра се измъкнаха с дузпи в реванша, но все пак гостите не загубиха в редовното време. Точно това ще потърсим и от този мач. Прогноза двоен шанс Х2.

Йостерс – ИК Браге
Швеция 2
Час – 20:00
Прогноза – Х2
Коефициент – 1.90
Сигурност – 7/10
Йостерс неоснователно получават по-ниския коефициент, въпреки че са единственият отбор в шведската Суперетан дивизия със само 1 победа в изминалите 10 кръга и имат смешните 6 гола в тях. ИК Браге спечелиха повече от два пъти повече точки (17) и със своята много солидна защита (най-добрата в дивизията към този момент) имат всички шансове поне да не загубят. Прогноза двоен шанс Х2.

Украйна U20 – Панама U20
Световно първенство до 20 г.
Час – 18:30
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
В момента се провежда и Световно първенство до 20 г., което в момента е на фаза осминафинал. В един от мачовете на Мондиала Украйна играе срещу Панама. Шампионата се провежда в Полша, така че националите на съседна Украйна ще се чувстват много повече в свои води. Те показват това и с играта си. Украинците излязоха съвсем спокойно от своята група, в която спечелиха първите си два мача. Панамците не показват нищо специално и са на този етап може би единствено заради слабата група, в която бяха. Те стартираха трудно с 1:1 срещу Мали, после загубиха резонно от Франция с 0:2 и накрая късен гол срещу Саудитска Арабия ги изпрати напред. Младите украинци изглеждат много по-подготвени. Прогноза 1.

Сенегал U20 – Нигерия U20
Световно първенство до 20 г.
Час – 21:30
Прогноза – 1
Коефициент – 2.30
Сигурност – 6/10
На база на представянето до момента можем да заложим спокойно за Сенегал в това африканско дерби, защото те не допуснаха нито един гол в своята група, докато нигерийците с едва 4 точки преминаха през груповата фаза. Прогноза 1.