Еврофутбол прогнози

Молде – Викинг
Норвегия
Час – 19:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.65
Сигурност – 8/10
Молде са в серия от три поредни победи в домакинските си двубои срещу Викинг, последните две от тях с резултати 4:1 и 5:1. И сега Молде са в серия от пет поредни победи като домакин. Отборът на Викинг не е далеч от нивото на противника си, но в срещите между тези два отбора почти винаги решаващо се оказва домакинското предимство. Смятаме, че така ще бъде и днес. Прогноза 1.

Сарпсборг – Бран
Норвегия
Час – 19:00
Прогноза – 1
Коефициент – 2.05
Сигурност – 6/10
И тук очакваме предимството в преките двубои да се окаже решаващо. Сарпсборг винаги се представят по-добре в мачовете си срещу Бран. Последните четири мача между тези два клуба бяха спечелени от Сарпсборг, последният от тях с 4:1 като гост. Отборът на Бран е в серия от три поредни загуби като гост, в които не успя да отбележи нито един гол. Прогноза 1.

Стабек – Согндал
Норвегия
Час – 19:00
Прогноза – Х
Коефициент – 3.40
Сигурност – 4/10
Тук домакинското предимство и предимството в преките двубои едва ли ще се окажат достатъчни за трите точки. Домакините просто се представят прекалено слабо през този сезон, за да могат да имат реални очаквания за победа. Те са предпоследни в класирането. Противникът им е в поредица от четири поредни равенства. Днес също равенството не би било лош резултат за тях. Прогноза Х.

Волеренга – Од БК
Норвегия
Час – 19:00
Прогноза – 2
Коефициент – 2.30
Сигурност – 6/10
Мач между 13-ият във временното подреждане Волеренга и заемащият второто място Од БК. Гостите правят един от своите най-силни сезони до този момент и срещу колебливия Волеренга шансовете са на тяхна страна. Прогноза 2.