Прогнози за 03.07.2017 г.

Юргарден – Калмар
Швеция
Час – 20:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Юргарден изглежда много вероятен победител срещу сериозно свалилият нивото през този сезон тим на Калмар. Докато домакините се движат в компактната горна половина на таблицата, Калмар са в зоната на изпадащите, след като спечелиха едва 8 точки в 12 кръга. Трябва да отбележим, че през миналата кампания Калмар победиха на два пъти Юргарден, но сега ситуацията изглежда коренно различна. Прогноза 1.

Хакен – Хамарби
Швеция
Час – 20:00
Прогноза – Х2
Коефициент – 2.00
Сигурност – 6/10
Макар домакините да са по-класният отбор, Хамарби показа по-силни игри в последните кръгове и заради това не очакваме да загубят днес. Те не загубиха нито един от последните си пет мача, докато Хакен е в серия от две поредни загуби. Прогноза двоен шанс Х2.

Кристиансунд – Розенборг
Норвегия
Час – 20:00
Прогноза – 1Х
Коефициент – 2.20
Сигурност – 6/10
Натрупаха се доста провали за Розенборг в последните гостувания. Гостите не успяха да спечелят нито един от последните си три мача като гост, губейки от Хаугесунд и правейки равен с Лилестрьом и Стабек. Проблемът за Розенборг е, че днес те са гост на един от най-коравите домакини в елита. Кристиансунд записа само едно поражение от седем мача у дома през сезона. Смятаме, че шампиона няма да си тръгне с пълен актив от точки в този двубой. Прогноза 2.

Брейдаблик – Хафнафьордур
Исландия
Час – 23:00
Прогноза – 2
Коефициент – 2.00
Сигурност – 6/10
Шампионът на Исландия за миналия сезон Хафнафьордур излиза за задължителна победа на стадиона на Брейдаблик, където успя да спечели и през миналия сезон. Победата е задължителна за тях, тъй като те допуснаха доста равенства през сезона и изостанаха от първото място. Разбира се, сезонът е в начален етап и разликата е напълно стопяема, но гостите трябва да спрат с тези ремита и да започнат да печелят мачовете си срещу по-слабите от тях отбори, какъвто определено е Брейдаблик. Прогноза 2.